26.6 C
Gandia
Dimarts, 5 juliol, 2022

La Falla Plaça Prado demostra una vegada més que és “Especial”

– La Falla Plaça Prado, com si fora un any normal, no ha volgut demorar la confirmació dels seus artistes del 2020 per a l’exercici 2021, i donar així la tranquil·litat necessària als seus artistes en aquests moments d’incertesa per la crisi del coronavirus.

La falla Plaça Prado ha confirmat als seus artistes fallers que compta amb ells per al 2021. Donada la perfecta sintonia que existeix entre la comissió i els tallers s’ha decidit la continuïtat dels artesans per a les falles del 2021.

Tot i que els monuments del 2020 encara no han vist la llum des de la delegació de la falla Plaça Prado s’ha posat en contacte amb Palacio i Serra per a comunicar-li que compten amb ells per al pròxim 2021. L’alt grau de satisfacció que hi ha pel monument que està guardat, tant com per la feina i la complicitat que hi existeix al llarg d’aquests anys ha sigut clau en la decisió.

Els artistes Fallers plantaran la falla número 14 al centre de la plaça. Palacio i Serra hui en dia han guanyat 8 anys el primer premi de la secció especial i 4 segons amb el Prado. A més d’innumerables premis de ninot, ninot indultat, premis d’enginy i gràcia i premis de crítica local.

La connexió i empatia entre el taller i la falla és màxima i per tant en breu començarem a treballar per la falla del 2021.

Pel que fa a l’infantil Ausiàs Estrugo per 3r any plantarà a la plaça, la confiança és màxima igual que la satisfacció per la feina que no s’ha pogut veure al carrer, ha estat per tant una decisió fàcil de prendre perquè la sintonia és màxima. Ausiàs ha guanyat el 2n premi de la secció especial del 2019 i el ninot indultat infantil i enguany ha guanyat el millor ninot de la secció especial. Ja ha començat amb els dissenys del 2021 que de segur serà com sempre un gran treball.

Articles relacionats