14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

La Diputació pavimenta la CV-679 al seu pas per l’Alqueria de la Comtessa

Les obres de pavimentació de la CV-679 al seu pas per l’Alqueria de la Comtessa, que du a terme la Diputació de València, han començat aquest dimarts, 26 de febrer, i s’estima que finalitzaran divendres.

La travessia passa per l’avinguda Diputació i l’avinguda Ausiàs March de l’Alqueria de la Comtessa, i inclou tres rotondes que també s’enquitranaran. 

Les tasques consisteixen en una pavimentació total. En primer lloc es du a terme un sanejament dels ciments deteriorats, per a continuació fer un fressat i reposar una capa nova. Després del perfilat es col·loca el que s’anomena una “capa de firme”, que suposa el punt final a la pavimentació.

Així mateix, es tornaran a pintar tots els senyals viaris. Com a novetat, es disposarà una mitjana roja, és a dir, una línia continua de color roig que separarà els dos carrils contraris. L’objectiu és donar un caràcter més urbà perquè els vehicles que hi circulen puguen percebre que és una zona amb trànsit de vianants. A més, el voral de la calçada tindrà un metre i mig a cada costat.

Voro Femenia, l’alcalde de l’Alqueria de la Comtessa, assenyala que “aquests treballs suposen una millora molt positiva per al poble, perquè facilitarà la circulació de vehicles i augmentarà la seguretat viària, tant per als autos com per a les persones. Gràcies a la mitjana roja els cotxes tenen un avís que es tracta d’una zona per la qual passen moltes transeünts”.

Articles relacionats