13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

El CA Safor suma quatre mínimes cadets i ja són huit els atletes que aniran al nacional en pista coberta

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va aconseguir quatre noves mínimes nacionals cadets (U16) durant les proves del passat cap de setmana. Dues d’elles es van obtindre en la segona jornada del Campionat Provincial Absolut, diumenge al Lluís Puig de València, en alçada, amb els atletes Vicente Gimeno (tercer amb 1,76 m.) I Álvaro Burguera, quart amb 1,71 metres. Gimeno va ser a més mínima per a la pròxima temporada a l’aire lliure.  A la imatge superior Vicente Gimeno i Álvaro Burguera amb el seu entrenador, Miguel Ángel Soler.

2 OSCAR COMES PROVINCIAL ALICANTE
Óscar Comes, a la dreta, en un dels seus dos podis a Elda.

La tercera va ser per a Óscar Comes al provincial individual d’Elda (Alacant), on va ser subcampió en els 600 metres llisos amb 1:29.48 (mínima) i bronze en els 300 metres llisos amb 39:69. La quarta va ser per a Olivia Burgess, en el control de divendres passat al Lluís Puig, amb 10:49 en els 3.000 metres llisos.

Amb estes ja són huit els esportistes d’esta categoria que aniran al Campionat d’Espanya en Pista Coberta, a celebrar els propers dies 16 i 17 de març a Sabadell, junt amb Jorge Esteban (60 m.l.), Neus Sansaloni (1.000 m.l.), Jordi Miret (alçada) i Aitana Ferrairó en triple salt.

Respecte al provincial individual d’Elda, el club va aconseguir cinc medalles; una d’or, tres plates i un bronze. A més de les dues esmentades d’Óscar Comes, Alicia Crespo es va penjar dues més; plata en els 600 amb 1:44.62, i bronze en els 300 metres amb 45:89. A més, va ser plata Melany Giraldo en alçada amb 1.41 metres. En esta mateixa prova també van participar Carla Miralles (llargada), Carla Pons (60 m.) i Carla Bolufer en els 1.000 metres.

Pel que fa al provincial a València, també van competir en els 200 m.l. Jaison del Casar, Jhossue Richards Manaca, Jorge Cuenca, Núria Hernández i Olga Bosch. Judit Blasco va fer un control en els 300 metres.

3 OLIVIA BURGESS
Oliva Burgess, mínima nacional en 3.000.
4 ALICIA CRESPO Y MELANY GIRALDO CON ENTRENADOR PROVINCIAL ALICANTE
Alicia Crespo i Melany Giraldo amb el seu entrenador, Andreu Bertomeu, a Elda.

Articles relacionats