13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

LA DIPUTACIÓ APROVA EL CESSAMENT DE SAHUQUILLO I UN PRESSUPOST DE 24 MILIONS

 

Segons ha informat la Diputació de València en un comunicat, el pressupost de Divalterra -l’empresa pública hereva d’Imelsa- per a 2017 preveu, entre d’altres línies, partides concretes per a millorar la xarxa comarcal d’Agències de Feina i Desenvolupament Local (AEDL), per a dinamitzar les àrees industrials i les zones comercials dels municipis, per a la integració al mercat laboral d’aturats de llarga durada en risc d’exclusió social i foment de l’emprenedoria entre els joves i per a treballar en la reducció de les emissions de carboni.

S’inclouen 90.000 euros per estendre la xarxa d’AEDL als municipis que no disposen del servici i donar suport al treball dels quals ja disposen d’estes agències locals, fomentant la seua especialització professional.

A l’àmbit de l’emprenedoria i l’ocupació es destinen 250.000 euros per a ajudar a trobar treball a aturats de llarga durada majors de 30 anys en risc d’exclusió social mitjançant programes integrals d’orientació, formació i inserció laboral. A esta línia cal afegir una altra de 100.000 euros per a la formació de joves menors de 30 anys en la millora de les seues capacitacions professionals i per a l’emprenedoria.

Articles relacionats