19.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Recta final a les processons de la Setmana Santa

La processó del Silenci del Pas Mare de Déu de la Solitud, serà l’única en eixir este Dissabte Sant a les 21:30 hores  des del Palau del Sant Duc, des d’on recorrerà els carrers Duc Alfons el Vell, Ausiàs March, Pl. Major, Confraria de l’Assumpció, Major, Pl. Escoles Piess, St. Josep de Calassanç, St. Francesc de Borja, Passeig dels Germanies, Duc Alfons el Vell, finalitzant en el Palau Ducal, on tindrà lloc una oració.
Diumenge 1 d’abril a les 10,30 hores, eixirà des del Palau Ducal la processó, en la qual formaran totes les germandats acompanyantn a la imatge de la Verge de la Solitud. Aquesta processó es dirigirà pels següents carrers: Duc Alfons el Vell, Passeig dels Germanies, Sant Francesc de Borja, Sant Josep de Calassanç, Pl. Escoles Pies, i Major. La imatge de la Mare de Déu de la Solitud i les Germandats que l’acompanyen continuaran per Major, Loreto, Pl. Loreto, Loreto, Sant Pascual i Pl. Major. La imatge del Crist Ressuscitat seguirà per Major, Joan Andrés i Pl. Major, on tindrà lloc l’Enconter d’ambdues imatges amb el qual finalitzaran els Actes i Desfilades Processionals de la Setmana Santa.

setmana santa gandia 1

La processó del Grau

La processó del Descendiment del Grau, a la imatge, celebrada este Dijous Sant a partir de les 21,00 hores, és una de les més atractives de la Setmana Santa gandiana per l’escenari pel que es fa discórrer aquest pas, pels carrers del Grau, eixint de la parròquia de Sant Nicolau, amb el següent itinerari: Pl. Garbí, Av. de la Pau, Gavina, Ponent, Cullera, Rei, Verge, Pl. Garbí, Pont, Pl. Mediterrània, General Churruca, Trevijano,
Reina, Pl. d’Orient, Llevant, Ermita, Pl. Mediterrània, i Pont, finalitzant en de nou en l’emblemàtic temple de Sant Nicolau, als peus del port.

setmana santa gandia

Pel que fa a les processons d’este Divendres Sant, a les 17 hores està previst la XXXIV desfilada de bandes i la processó del soterrament, que partirà a les 19,00 horesdel carrer St. Francesc de Borja amb la següent formació de Germanors: Entrada de Jesús a

Jerusalem, Sant Sopar Vivent, Sagrada Oració de Jesús en
l’Hort, Sant Pere Apòstol, Stm. Crist del Silenci, Crist de la Flagel·lació, Stm. Ecce Homo, Pare Jesús Natzaré, Santa Faç, Stm. Crist Jacent, Crist de les Angoixes, Stm. Crist de la Bona Mort, Ntra. Sra. dels Dolors, Ntra. Sra. de la Pietat, Sant Sepulcre, Santíssima Creu  i Mare de Déu de la Solitud. 

Articles relacionats