18.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

La Cursa de les Empreses de la Safor-ESIC continua batent rècords en Gandia

• Més de 1.200 corredors van participar el diumenge en la tercera edició de la carrera, amb eixida i meta en el barri de Corea.

• Els guanyadors de la classificació general van ser Vicente Bel·lán (Farmàcia Vicente Bel·lán Mifsud). En dones, Neus Sansaloni i Carla Breco, de Moll Motor, van entrar al mateix temps. A més, va haver-hi trofeus per a equips formats per 2, 3 i 4 membres, i per a autònoms/col·legiats, en modalitats masculina, femenina i mixta.

• Entretés es va emportar el premi a l’empresa amb de la samarreta més original i el  de més participants va ser pel grup Vicky Foods.

• La prova estava organitzada pel Club dAtletisme Safor Teika, amb el patrocini d’ESIC Business & Màrqueting School, i la col·laboració de FAES i de l’Ajuntament de Gandia.

Gandia va acollir aquest diumenge, en un matí assolellat i fresc, ideal per a córrer, la tercera edició de la Cursa de les Empreses de la Safor-ESIC, organitzada pel Club d*Atletisme Safor Teika, amb el patrocini de*ESIC Business & Màrqueting School, i amb la col·laboració de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES) i de l’Ajuntament de Gandia.

L’eixida es va donar a les 9.30 hores en la plaça de l’Exèrcit Espanyol, popularment coneguda com a ‘Jardinet’, en el barri de Corea. Els corredors van passar pels principals carrers del centre històric, per a tornar de nou al ‘*Jardinet’, on va tindre lloc el lliurament d’avituallaments i de trofeus. En total, uns 6 km de distància. El ‘*speaker’ de la prova va ser el periodista Marc Oliva.

La carrera continua creixent, en aquesta edició han participat més de 1.200 treballadors. En la classificació general el primer va ser Vicente Bel·lán (Farmàcia Vicente Bel·lán Mifsud), que ja va guanyar l’edició de 2021, amb un temps de 21.55. En dones van entrar a l’una, amb el mateix temps, Neus Sansaloni i Carla Breco (Moll Motor), amb 25:32. Els tres són, a més, membres del CA Safor Teika.

Van completar el podi masculí Héctor Pardo (NT Gas), que va ser segon amb 22.27, i Gerardo Estruch (Vicky Foods), tercer amb 22.32, i en dones Patricia López, del Departament de Salut de Gandia, amb 26:12.

Quant als equips, va haver-hi trofeus per a autonómos/col·legiats, i per a equips formats per 2, 3 i 4 membres d’empreses, en modalitats masculina, femenina i mixta. Computava l’últim dels integrants a travessar la meta.

En equips de 2 van ser primers en homes l’empresa Joaquín Lerma (Isidro Benavent i Andrés Serra), en dones el Departament de Salut de Gandia (Elisabet Giner i Celia Ríos), i en parelles mixtes de nou el Departament de Salut de Gandia, amb Patricia López i Jerónimo Sánchez.

En equips de 3 van ser primers en homes Mandriladora Alpesa (David Giner, Jorge Brines i Joan Tur), en dones el Departament de Salut de Gandia (Lidia Sales, Paloma Iglesias i Cristina Doménech) i en la modalitat mixta Tecnia Enginyeria, amb Pablo Torres, Víctor Bellver i Paula Mascarell.

En els quartets es van pujar al primer calaix en homes Valora Prevenció (David Martos, José Paret, Rubén Arlandis i Diego Sancalixto), en dones Princesalísimo (Montse Mascarell, Susana Pérez, Carmina García i Carmina Simó), i en la modalitat mixta l’equip de Bronzes Jordá, format per María del Carmen Seguí, Kico Jordá, Justo Insa i Carlos Castelló.

En la classificació d’autònoms/col·legiats, els guanyadors van ser Vicente Bel·lán (Farmàcia Vicente Bel·lán Mifsud), i Rosa María Fernández, del Col·legi Els Tarongers.

D’altra banda, el premi a la samarreta més original, atorgat per un jurat de dissenyadors, se’l va portar enguany Entretés, i el trofeu a l’empresa més nombrosa va tornar a ser, com en 2019 i en 2021, per al grup Vicky Foods, amb més de 150 participants.

La carrera també va tindre un impacte econòmic en els establiments hostalers del barri de Corea, que van servir nombrosos esmorzars i menjars en acabar la prova per a les diferents plantilles. Va haver-hi tres punts d’animació, un al carrer Magistrat Català amb batucada, un altre amb DJ en creuar la passarel·la per als vianants, i un altre en la plaça de lEscola Pia, així com uns altres de les comissions falleres.

En el lliurament de trofeus van participar per part de ESIC Business & Màrqueting School en la Comunitat Valenciana, el seu director, Agustín Carrilero, i la directora de Comunicació, Esbarzer León, el president del CA Safor Teika, Vicent Boscà, l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, la regidora de Comerç, Vicenta Ferrer, la regidora d’Esports, Lydia Morant, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau.

L’organització vol agrair a tots els voluntaris, tant del mateix club com de les associacions de veïns del barri, comissions falleres de Corea, *Màrtirs, Marqués de Camp-Perú, Serpis i Jardinet, així com als veïns de Benipeixcar, el Raval i membres del Gandia Hoquei Club, a més de Protecció Civil, Creu Roja i Policia Local. També al col·legi Cervantes, per cedir el pati per al lliurament d’avituallaments.

La prova va transcórrer sense incidents. La carrera es va estrenar a Gandia l’any 2019, en 2020 no es va celebrar a causa de la pandèmia, i va tornar al calendari en 2021.

Articles relacionats