18 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

La Cursa de la Dona de Gandia altra víctima del coronavirus

– El Club d’Atletisme Safor Teika, organitzador de la Cursa de la dona Vicky Foods, ha decidit ajornar aquesta carrera, que s’anava a celebrar diumenge que ve, 29 de març, a Gandia. La mesura es pren seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries per a frenar l’expansió del coronavirus.

L’organització, després d’analitzar la situació, considera que és el més assenyat i coherent, tal com està ocorrent amb altres esdeveniments esportius multitudinaris a Espanya. El club decidirà la nova data quan haja disminuït l’emergència sanitària, i sempre amb les autoritzacions prèvies de Sanitat i de l’Ajuntament de Gandia.

El president del Club d’Atletisme Safor Teika, Vicent Boscà, no va ocultar el sentiment de tristesa que envaeix l’entitat per haver d’adoptar aquesta decisió. “Organitzar la Cursa porta un any de treball i hi ha un gran equip humà darrere, per no parlar de les associacions que s’involucren amb nosaltres i de les dones que estaven il·lusionades, però entenem que la salut pública està per damunt de tot”. Boscà va recordar que ja s’havien encarregat els treballs de muntatge del circuit per a aqueix dia, les activitats d’animació, la Fira de la Corredora en la plaça del Prat, i durant els últims dos mesos les dones estaven preparant-se en els entrenaments gratuïts. Respecte d’aquests últims, les sessions pendents, els dies 15 i 22 de març, també queden anul·lades.

Quant a les inscripcions, es tanquen aquest divendres, 13 de març, tant en la ‘web’ com en els punts físics, i una vegada acordada la nova data es tornaran a obrir amb el preu reduït. El club agraeix la comprensió de les dones i espera que, malgrat els inconvenients que els puga suposar aquest canvi, els acompanyen pròximament en aquesta gran festa de l’esport i de la dona que és i serà la Cursa de la dona *Vicky *Foods.

Articles relacionats