26.8 C
Gandia
Dimecres, 6 juliol, 2022

La Cursa de la dona celebra una ‘carrera a casa’

• L’organització prepara un directe des de les seues xarxes socials, consistent en un entrenament previ amb Miguel Ángel García i l’animació de *Puri *Naya, que actuarà com ‘speaker’, tots dos des de les seues respectives cases. Començarà a les 10.45 hores.

2 CARTELEl Club d’Atletisme Safor Teika, organitzador de la Cursa de la dona Vicky Foods, ha preparat una activitat per a aquest diumenge, 29 de març. Aqueix dia era el marcat a Gandia per a celebrar la carrera, però es va haver d’ajornar per l’emergència sanitària del coronavirus i el posterior decret de l’estat d’alarma. La idea és celebrar una “carrera des de casa”, d’una mitja hora de duració, a través de les xarxes socials oficials de la Cursa. En principi es farà en directe via Instagram, encara que també s’està provant connectar amb Facebook Live.

Començarà a les 10.45 hores amb un calfament previ que durà a terme Miguel Ángel García, el monitor que durant els últims dos mesos va preparar a les corredores que es reunien cada diumenge al matí al parc Joan Fuster de Gandia. A les 11 hores, també des de la seua respectiva casa, s’unirà per a animar la periodista Puri Naya, que durant aquests anys ha sigut ‘speaker’ de la Cursa.

Mentre les dones connectades continuen movent-se, se simularà que estan realitzant el circuit complet. A l’ésser un esdeveniment en internet també el podrà veure qualsevol persona que es connecte a les xarxes en aqueix moment. Cal recordar que en la matinada del dissabte 28 al diumenge 29 s’avança l’hora, i a les dues seran les tres. D’altra banda, a més de participar el diumenge, es convida a les corredores a col·locar-se una samarreta de qualsevol edició anterior, fer-se una foto i pujar-la a les xarxes amb l’etiqueta #viulacursaencasa.

Aquesta activitat tracta d’animar a les corredores en aquests temps difícils de quarantena i no suposa que es done per celebrada la Cursa, de fet l’organització, com ja va comunicar fa uns dies, continua estudiant una nova data alternativa quan la situació sanitària ho permeta.

Articles relacionats