10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

La cova del Bolomor reprén les visites guiades i els tallers didàctics al jaciment

– Este dissabte 17 de juliol se celebra la primera jornada de portes obertes de l’estiu amb visites guiades i tallers didàctics per a tots els públics (10 h – 11 h – 12 h)

– Per a participar en les activitats al jaciment cal inscriure’s al telèfon 638 953 320

 La cova del Bolomor torna a acollir públic aquest dissabte 17 de juliol amb la celebració de la primera jornada de portes obertes de l’estiu, en la qual els assistents podran gaudir de tallers didàctics i visites guiades gratuïtes al jaciment arqueològic.

Un any més, l’Ajuntament de Tavernes, l’Associació Cultural Bolomor, el Museu de Prehistòria de València i l’àrea de Cultura de la Diputació de València, amb la col·laboració del Centre Excursionista de Tavernes, ofereixen l’oportunitat a la ciutadania de conéixer un dels jaciments arqueològics del paleolític més importants que hi ha a Europa. En aquesta primera jornada de l’estiu, tindran lloc diferents activitats didàctiques i visites guiades gratuïtes per a grans i menuts, amb tota classe d’informació sobre els indrets, les últimes troballes i curiositats del jaciment.

La jornada de portes obertes tindrà les places limitades i estarà dividida en tres torns (10 h, 11 h i 12 h) per tal de fer complir les mesures de seguretat vigents contra la COVID-19. Per tant, l’ús de la mascareta serà obligatori en tot moment i es respectarà la distància mínima de seguretat per tal que siga una experiència segura per a les persones que participen en la jornada.

Per a poder assistir a les visites cal fer la reserva cridant al telèfon 638 953 320. Per tal de començar la jornada, cal estar a l’hora corresponent a l’aparcament de la cova del Bolomor.

Articles relacionats