10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

La calor sufocant no va ser problema perquè el Triasport Gandia pujara al podi

– Nou èxit de l’equip Triasport Gandia en una nova prova de la challenge valenciana d’escoles disputada a Aldaia amb una forta calor sufocant però amb una organització impecable.

La matinal es va iniciar com de costum amb la gimcana en la categoria de principiants on Àlex Sánchez es classifique huité seguit d’Aarón Bueno el nové, Andreu Sansaloni desé, Andrea Contero 22 i Darío Humanez el 26.

Després d’aquesta primera prova començarien les carreres on en categoria promeses on Dani Sánchez seria cinqué, Gerard Pastor desé i Sergi Esteban dotzé.

La calor sufocant no va ser problema perque el Triasport Gandia pujara al podiEn la categoria de principiants de primer any començarien els podis amb Àlex Sánchez en tercera posició i Andrea Contero com la segona millor dona, en els de segon any seguirien els èxits amb Andreu Sansaloni en la tercera plaça, mentre que Aarón Bueno seria seté i Darío Humanez va finalitzar en el lloc setzé.

En la prova d’alevins de primer any, Irene Flores seria la segona dona mentre que Sergi Margarit seria cinqué, en els de segon any Carla Martínez acabaria també com a segona millor dona.

Per a tancar la jornada es va disputar les carreres d’infantils on Aitana Calabuig va aparéixer amb les dues medalles d’or del campionat d’Espanya escolar que es va disputar el dia abans, en carrera acabaria en segona posició mentre que Laia Canet seria cinquena i Paula Esteban quarta però en les de primer any. Entre els xics Marc Iborra seria huité, Jorge Flores desé i Joan Corbi en el lloc ventres.

Pel que respecta a l’escola de la Valldigna va destacar la segona posició de Cristian Vercher i la tercera d’Álex Moreno en promeses mentre que Fernando Andrés va obtindre una gran novena plaça en infantils.

Articles relacionats