15.3 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

La Conselleria d’Esports signa conveni amb la Fundació de Pilota Valenciana

– El Consell aprova un conveni de col·laboració amb la Fundació de Pilota Valenciana per donar suport a campionats i trofeus oficials de ‘pilota’

– La Conselleria aportarà 165.000 euros per a fomentar la pilota valenciana

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Generalitat, a través de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i la Fundació de Pilota Valenciana amb la finalitat de fomentar la pilota valenciana i donar suport als campionats i trofeus oficials més importants del territori valencià.

La Conselleria aportarà un total de 165.000 euros per a finançar les despeses ocasionades en el desenvolupament d’aquests esdeveniments esportius.

D’altra banda, la Fundació de Pilota Valenciana ha de presentar un projecte en matèria esportiva sobre els campionats i trofeus subvencionables amb un calendari i objectius previstos marcats, així com dur a terme posteriorment les actuacions necessàries per a organitzar-los.

A més, la fundació assumeix el compromís de justificar adequadament les despeses produïdes per la realització de les actuacions esmentades. El termini de justificació conclourà el 27 de novembre de 2020. Per últim, ha de fer constar expressament, en totes les activitats, actes i publicitats, la col·laboració de la Generalitat. L’execució de les actuacions del conveni serà supervisada per la Direcció General d’Esport.

Articles relacionats