21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

La Conselleria de Turisme tria Gandia per a presentar els seus càrrecs en la matèria

 

• Reconeix així la trajectòria de la ciutat, la col·laboració públic-privada del sector, que l’han consolidada com una de les principals destinacions turístiques.

• La Generalitat assegura que aquest serà un dels millors estius turístics de la història.

El Saló de Corones del Palau Ducal dels Borja ha estat l’escenari triat per la Generalitat per a presentar aquest migdia els principals càrrecs en matèria turística, entre ells la nova Secretària autonòmica de Turisme, la regidora gandiana Cristina Moreno. Per aquest motiu, abans de l’acte, la Consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes De Diego, ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’Alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto i representants de la Corporació municipal. I, en tractar-se de la primera visita oficial a Gandia, la Consellera ha signat al Llibre d’honor de la ciutat.

Prieto ha expressat que és un doble honor per a la ciutat acollir l’acte del Palau i que s’haja triat una veïna de Gandia per a desenvolupar un lloc de responsabilitat turística important. “Som una de les principals destinacions turístiques i, per això, podem referenciar-nos en el camí dels darrers anys de valors, d’esforç i de treball, de la mà del sector turístic. I volem continuar fent-ho. No en va, som el destí amb més segells de qualitat SICTED de la Comunitat Valenciana i això parla molt bé del treball dels establiments i allotjaments turístics; de la qualitat del destí i dels esforços en referenciar la gran marca que és Gandia. Estic convençut que serà l’inici d’una relació fructífera i fluida amb resultats òptims per a totes les administracions. Que revertiran en la indústria turística; en riquesa per a la ciutat; en generació de llocs de treball i en l’intangible de felicitat per als qui ens visiten…”.

Per la seua banda, la Consellera ha valorat les bones dades turístiques de Gandia, que demostren que és una destinació molt consolidada; la fidelitat del mercat nacional, com s’ha vist un estiu més. “Però també és cert que anem creixent en el mercat internacional i cada vegada va guanyant més la quota de turisme estranger en la ciutat. Nosaltres estem poc obsessionats amb les xifres rècords, és cert que aquest serà un dels millors estius turístics de la història, però ens preocupa més que el turisme es realitze d’una forma sostenible; que les empreses recuperen la solvència d’abans de la pandèmia; tindre un bon capital humà; estendre la temporada més enllà dels mesos d’estiu és també fonamental…”, ha conclòs.

Articles relacionats