19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

La consellera de Sanitat ha rebut la primera dosi de la vacuna d’AstraZeneca

– Barceló: “Hem de vacunar-nos tots perquè és l’única porta d’eixida a la crisi sanitària”

– Barceló destaca que és una vacuna segura, fiable i els beneficis de la qual estan molt per damunt de les possibles reaccions adverses

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha rebut la primera dosi de la vacuna enfront del coronavirus, després de ser citada en el punt de vacunació que li correspon, que es troba en la població d’Elda.

Ana Barceló, natural de Sax, ha sigut citada en el Pavelló Blau d’Elda, ja que en aquests moments està sent vacunada la població de la franja d’edat a la qual pertany. Per això, ha rebut la primera dosi de la vacuna d’AstraZeneca, que és el tipus de vacuna que s’està administrant als ciutadans d’entre 60 i 69 anys.

Ana Barceló ha assenyalat, després de rebre aquesta primera dosi, que la vacuna és l’inici per a posar fi a la pandèmia i ha afegit que “són molts els milions de persones vacunades” i és necessari continuar amb el procés per a intentar recobrar una certa normalitat. “És l’única porta a l’eixida de la crisi sanitària i a la pandèmia”, ha afegit la titular de Sanitat.

A més de “convidar a tots els ciutadans a posar-se la vacuna”, Barceló ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat respecte a les últimes informacions sobre la vacuna d’AstraZeneca: “Es tracta d’una vacuna segura i fiable, tal com aconsellen els experts, i els seus beneficis estan molt per damunt de les possibles reaccions adverses que puga produir”.

Per tant, la consellera ha animat a tota la població de la Comunitat Valenciana al fet que “ens fiem de les decisions que prenen els experts, així serem capaços de fer front a la COVID-19″.

Finalment, s’ha mostrat agraïda per l’immens esforç que s’està realitzant en els diferents punts de vacunació de la Comunitat Valenciana i ha indicat que “cada vegada i cada dia estem més prop de superar aquesta pandèmia”.

Barceló, que inicialment pretenia vacunar-se al final del procés, ha acudit finalment a la cita amb el seu grup d’edat per a reforçar el missatge que aquesta vacuna és segura com qualsevol de les altres.

Articles relacionats