12.6 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

La Comunitat Valenciana passa a la fase 3 el dia 15 de juny

– La mobilitat està permesa entre tots els territoris de la Comunitat

– Barceló: “Cal continuar mantenint la responsabilitat perquè puguem continuar avançant tots junts i amb la major seguretat”

El Ministeri de Sanitat ha confirmat que les tres províncies que conformen la Comunitat Valenciana -Alacant, Castelló i València- passaran a la fase 3 del procés de desescalada dilluns que ve.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha volgut agrair de nou “el comportament exemplar de tots els valencians i valencianes que, amb el seu esforç, han ajudat al fet que la situació epidemiològica en tota la Comunitat Valenciana millore cada dia”. En la mateixa línia, ha valorat el “gran esforç” de tot el personal sanitari i el departament de Salut Pública, que “ha dut a terme una extraordinària labor de rastreig i contenció del virus”.

Una de les principals novetats que aportarà la fase 3 és la mobilitat, que estarà permesa a partir del dilluns entre les tres províncies, alguna cosa que “permetrà retrobaments amb amics i familiars que tanta falta fa a tots els ciutadans”, segons Barceló. La consellera ha volgut insistir en un missatge de “prudència” i, sobretot, de “responsabilitat” perquè “puguem continuar avançant tots junts i amb la major seguretat”.

Articles relacionats