La compra fallida de la galeria comercial Ozone genera encara despeses de vora 600.000 euros a l’Ajuntament de Gandia

L’Ajuntament de Gandia ha hagut de pagar a l’Agència Tributària 519.000 € en concepte de l’Impost de Transmissions Patrimonials més 59.000 € en concepte d’interessos de demora per la compra de la galeria comercial annexa a l’hotel Palace. L’immoble es va adquirir en l’anterior mandat, amb govern local del PP, i l’actual executiu va revertir la titularitat a l’anterior propietaria a canvi d’un deute de cinc milions, segons ha informat el coordinador general d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Gandia, Salvador Gregori, qui ha lamentat que s’estiguen fent pagaments «fruit de les males gestions i del suposat cost 0 d’operacions que van ser posades en marxa pel govern del Partit Popular durant la passada legislatura».

«Ens referim a aquella compra que se suposa que mai es va realitzar i que nosaltres vam denunciar en el seu moment sent oposició. Era tan fàcil com demanar una nota simple de la propietat«, explica Gregori, qui afig que «gràcies a les bones gestions del govern ens hem pogut treure aquesta llosa de gairebé cinc milions d’euros, una de les grans operacions que realitzem en IPG juntament amb les cotxeres de Simancas que van permetre a l’empresa pública alliberar-se de prop de 10 milions d’euros de deute generat per decisions del PP«.

D’altra banda, Gregori ha fet referència a un altre dels que ha anomenat «costos 0» de la passada legislatura: el vaixell pirata atracat al Moll dels Borja. Sobre aquest assumpte, Gregori ha explicat que finalment, el deute amb l’empresa Viada Yatchs SL propietària de l’embarcació, ha ascendit a 93.957,46 €. «Un altre cas més d’un fals cost 0 que hem hagut de pagar entre tots. Una iniciativa que es va posar en marxa sense cap contracte, com solia passar en IPG durant la passada legislatura».

Gregori ha qualificat de «cridaners» els pagaments que s’ha vist obligats a realitzar el govern.

Et Pot Interessar