11.3 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

La Clàssica a la Comunitat Valenciana visitarà la Safor

 

 

 

El port de Barx de tercera categoria serà el punt d’inflexió de la Clàssica de la Comunitat Valenciana que se celebrarà el pròxim 23 de gener entre La Nucia i València de 175 quilòmetres.

Finalment el traçat d’aquesta primera carrera de la temporada per a l’escamot professional canviarà en el seu traçat quan arribe a Gandia.

La carrera organitzada per l’empresa SLT de Benirredrà s’iniciarà a La Nucia a les 12,30 hores on es dirigirà cap al Coll de Rates on aquesta mateixa setmana Tadej Pogacar ha pujat en 24 minuts batent el rècord.

D’allí l’escamot baixarà cap a Pego i seguidament Oliva cap a les 2 de la vesprada, passarà per Bellreguard i Gandia en direcció al port de Barx cap a les 14,40 hores, d’ací baixarà a Simat i la carrera anirà direcció Alzira, Sueca i per allí en direcció al Saler on vorejara la costa fins a València on acabarà a les 16,40 hores aproximadament.

En l’ascensió al port de Barx serà sens dubte l’última oportunitat d’intentar una escapada encara que la resta de recorregut és molt pla i amb vent possiblement en contra és una temeritat.

La prova comptarà amb tot l’escamot professional espanyol a excepció del Movistar mentre que la nòmina d’esquadres estrangeres falta per confirmar.

En aquest moment l’equip Total Energie ha confirmat la seua participació per a aquesta edició després que el seu corredor Lorenzo Mazin vencera en aquesta clàssica rejovenida.

Aquest mateix equip va fitxar aquest estiu a la mega estrela i tres vegades campió del món, Peter Sagan. L’eslovac havia de començar la temporada en la ruta de Sant Joan però en ser suspesa podria córrer en la clàssica valenciana, de moment ja ha rodat per aquests llocs recentment, ja que va estar a Calp durant 15 dies.

Articles relacionats