La ciclista gandiana Alejandra Puente estrena el mallot de campiona d’Espanya amb triomf en el «Trofeu de la Sang» a Dénia.

La ciclista gandiana Alejandra Puente estrena amb triomf el seu nou mallot de campiona d’Espanya després de véncer en la 41 edició del «Trofeu de la Sang» que s’ha disputat en el tradicional circuit del Marqués del Camp de Dénia.

Puente va entrar la primera dins del grup principal, sense moltes dificultats, tenint una bona estrena. El matí s’iniciaria amb dos podis seguits del Triasport, el primer en la categoria promeses, a on Andreu Sansaloni seria tercer en carrera, ja que va perdre el segon lloc en l’esprint i després Àlex Moreno que seria huité però segon en promeses de primer any.

En la categoria de principiants ha sigut un total èxit dels ciclistes de La Safor, que han obtingut quatre trofeus; Oriol Olaso del CC la Valldigna que guanyaria la carrera mentre que Sergi Margarita del Triasport seria tercer. A la categoria femenina. Edurne Pellicer i Irene Flores del Triasport serien segona i tercera respectivament.

Pel que respecta als alevins els triomfs continuarien, ja que Xavi Mestre de la Valldigna seria segon després d’un dur esprint amb l’actual campió autonòmic en quarta posició acabaria el seu company Aitor Arlandis, Daniel Andrés nové i Joan Corbi va ser desé..

En dones el triomf va ser per a la gandiana Aitana Calabuig mentre que Laia Canet va finalitzar en la tercera posició. Ausiàs Puente va aconseguir el segon lloc en alevins de primer any mentre que Fernando Andrés de la Valldigna va ser seté.

En infantils els millors van ser Jairo Jaén del Triasport que va obtindre el sisé lloc seguit de Vicent Grau de la Valldigna.

Cal destacar que també es va disputar una carrera de cadets on novament els ciclistes de la Safor van ratllar van tindre una gran actuació, a on el ciclista de Beniarjo de L’Hotel Tres Anclas va quedar en la tercera posició.

Aquest pròxim divendres es disputarà la 2 edició del trofeu Miguel Pellicer a Xeresa a partir de les 5 de la vesprada.

A la foto estan Alejandra amb dos companys del seu equip Andreu Sansaloni i Álex Moreno.

Et Pot Interessar