24.3 C
Gandia
Dissabte, 13 abril, 2024

La Casa de la Marquesa acull la conferència “Intervenció psicològica amb penats per delictes greus” organitzada per la Germandat Sant Pere Apòstol

– Institucions penitenciàries participa en la conferència que tindrà lloc a la Casa de Cultura de Gandia

La Germandat de Sant Pere Apòstol de Gandia organitza la segona xarrada-col·loqui en col·laboració amb els funcionaris d’Institucions Penitenciàries amb els quals manté una excel·lent relació, ja que des de l’any passat custodien el Crist del Perdó.

Així, dimecres que ve 21 de febrer a les 20 h d’en Sala de Conferències de la Casa de Cultura Marquesa de González de Quirós tindrà lloc el col·loqui all el títol d'”Intervenció psicològica amb penats per delictes greus”.

En esta conferència es tractarà el treball que es realitza per part dels funcionaris d’Institucions penitenciàries i la seua reinserció en la societat.

El moderador de la mateixa serà Miguel Ángel Martínez, director del Centre d’Inserció Social Torre Espioca i confrare de la germandat i com a ponents estaran María Aliaga, subdirectora del Tractament CIS Torre Espioca, Paula Arredondo, psicòloga del CIS Torre Espioca, i Paloma Maeso, psicòloga de l’Ajuntament de Gandia.

El Germà Major de la Germandat de Sant Pere Apòstol, Salva Borull ha manifestat que “és molt important donar a conéixer a tota la societat el treball que es realitza en Institucions Penitenciàries en favor de la reinserció dels penats” al que ha afegit “el treball dels professionals i el perdó de la societat són la clau perquè aquells que han complit la seua pena puguen iniciar una nova etapa en la seua vida.”

Articles relacionats