23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

José Manuel Prieto: “continuarem visitant els Ministeris per a portar més bones notícies per a Gandia”

– José Manuel Prieto: “Les inversions continuaran i continuarem visitant els Ministeris per a portar més bones notícies per a Gandia”

– El Ministeri de Transports adjudica obres de millora en la carretera N-332 en l’enllaç d’accés nord per valor d’1,7 milions d’euros

– L’actuació s’inclou dins del programa de conservació i manteniment de la Xarxa de Carreteres de l’Estat

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto ha mostrat la seua satisfacció per l’anunci realitzat pel Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible on informava que s’ha adjudicat per 1,7 milions d’euros (IVA inclòs) les obres de millora de la seguretat viària de la carretera N-332, en l’enllaç d’accés nord a Gandia, situat entre els punts quilomètrics. 224,600 i 225,950.

Prieto ha recordat que fa mesos ja es va anunciar la licitació d’estes obres i ha declarat que “Les inversions continuaran i continuarem visitant els Ministeris per a portar més bones notícies per a Gandia” “Hui ja tenim la confirmació de l’adjudicació d’esta intervenció que beneficiarà a la nostra ciutat i que augmentarà la seguretat, ja que els treballs substituiran el que hui són Stops per carrils d’acceleració a més de millorar la senyalística i altres elements”.

El tram, objecte de l’actuació, comprén un nus complex i extens integrat per dos enllaços. Permet la connexió de la carretera N- 332 amb la carretera N-337, també coneguda com a Camí de la Séquia del Rei i que dona accés a la zona nord del municipi de Gandia i que discorre pel costat oest del polígon industrial d’Alcodar.

La intervenció contempla les següents millores:

· Millorar les interseccions actuals, substituint-les per carrils de convergència.
· Dotar a la carretera d’un traçat consistent
· Tractament dels marges de la plataforma, eliminant obstacles.
· Millora global de la senyalització d’orientació de l’actual nus de connexió entre les carreteres N-332 i la carretera N-337, i de les seues vies col·lectores i distribuïdores.
· Millora dels sistemes de contenció de vehicles de l’enllaç.

L’actuació s’inclou dins del programa de conservació i manteniment de la Xarxa de Carreteres de l’Estat, en el qual este Ministeri ha invertit més de 201,2 milions d’euros des de juny de 2018 a la província de València.

Articles relacionats