LA CASA DE LA MARQUESA ACOLLIRÀ A FINAL DE MAIG LA III FIRA DELS MAJORS DE GANDIA

Liduvina Gil, regidora delegada dels Centres de Convivència per a persones Majors ha presentat la III edició de la Fira dels Majors que se celebrarà els dies 26 i 27 de maig a la Casa de la Marquesa. Durant la roda de premsa ha estat acompanyada per Cristobal Herrador i Josefa Escrivà, usuaris dels Centres de Convivència.

Es tracta d’una fira que comptarà amb la participació de les persones que acudixen als centres de Corea i Roís de Corella i el CEAM. La iniciativa és oberta a tots els públics i permetrà als usuaris dels centres mostrar les activitats que allí es realitzen.

 

Liduvina Gil ha declarat que “és molt bo que els alumnes mostren tot allò que fan i com la participació en aquestes activitats els ajuda en el seu dia a dia en la part física i mental. També és un reclam per a totes aquelles persones que no coneixen el funcionament dels centres i que poden veure en les activitats un incentiu per a apuntar-se”.

Les activitats començaran el dia 26 a partir de les 10 hores amb tot un seguit de MasterClass de diferents àmbits, exhibicions i una actuació musical. Ja el divendres 27, continuaran els tallers, exhibicions, dues actuacions musicals.

A més de les activitats programades, s’instal•laran 18 estands que aportaran informació de diversos tipus com educació, teleassistència, residències per a gent gran, menjar a domicili, viatges, etc. D’altra banda, també hi haurà un autobús on els interessats podran realitzar de manera gratuïta una anàlisi de la pell dins el programa de prevenció del càncer.

“La fira i totes les activitats d’aquests dos dies, es complementen amb les xerrades adreçades als usuaris dels Centres de Convivència que durant aquests dies i els pròxims mesos es duran a terme” va declarar la regidora.

Per la seua banda, Cristobal Herrador, ha valorat la iniciativa: “estem molt orgullosos i contents de celebrar aquesta fira. No només es tracta d’una fira de la gent gran sinó que està oberta a tot el públic perquè ens acompanyen i passen dos dies a la nostra companyia veient el que fem”.

Finalment, Josefa Escrivà, va demanar a la gent gran de la ciutat que “no es queden al sofà de casa. Aquestes activitats que es programen ens donen la vida. Ens ajuden a mantenir-nos en forma i desconnectar de la rutina diària. Aconselle als jubilats que s’acosten pels Centres de Majors, vull agrair a l’Ajuntament les activitats que des d’allà s’organitzen” va finalitzar.

Et Pot Interessar