9.5 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

La Casa de Cultura i el Palau amfitrions de #CulturaCasa

– La Casa de Cultura i el Palau Ducal obrin les portes a la dansa i la música de #CulturaaCasa

– El projecte #CulturaACasa desenvolupat pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia programa dos de les activitats en directe de la setmana en espais culturals de la ciutat, encara que a porta tancada i sense públic.

– És la primera vegada, des que va començar la pandèmia, que s’obrin dos espais culturals per a dues representacions: la dansa i un concert de música.

– El directe de “Dimecres a escena” es trasllada aquesta setmana al Palau Ducal de Gandia mentre que el “Vermut musical” de dissabte es farà a la Casa de Cultura.

– Amb aquesta iniciativa, el departament de Cultura dona suport, a més del sector cultural, al de la producció audiovisual, després d’haver entrat en la FASE I.

El projecte #CulturaACasa del departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia ha programat dos de les activitats setmanals en espais públics de la ciutat. No obstant això, ho farà a porta tancada com a mesura de prudència enfront de la COVID19.

Les dos activitats, un espectacle de dansa i un concert de música, es retransmetran a través de les xarxes socials de CulturaGandia amb la contractació no sols dels artistes, sinó també, de la producció audiovisual. D’aquesta manera, des del departament de Cultura donem suport també a aquest sector, afectat per la crisi.

Nahuel González, regidor de Cultura senyala que “a l’Ajuntament de Gandia fem un pas més en el projecte de CulturaACasa i a partir de la setmana propera estem programant ja en dos espais culturals, concretament en el Palau Ducal i en la Casa de la Marquesa i en breu esperem també en el Teatre Serrano poder fer directes on els grups de música i artistes de la nostra ciutat i la nostra comarca podran actuar sense públic en streaming per a continuar reivindicant el paper de la Cultura en aquest moment històric i poder donar suport als nostres artistes que tanta falta fan”.

Quant a les actuacions, es tracta de “Dimecres a escena” (20 maig) amb un espectacle de dansa contemporània “Apariencia”, a càrrec de Sara Bertomeu Capellino. Aquesta representació es farà dintre del Palau Ducal de Gandia.

Al “Vermut musical” de diumenge 24 de maig, actuarà el grup “Zambrafusión rumbera”, amb Sergio del Pozo i Loles Domínguez, que interpretaran temes atemporals amb un toc flamenc. En aquest cas, l’actuació es farà dintre de la Casa de Cultura de Gandia.

Totes les actuacions de #CulturaACasa es fan a les 19 hores a través de les xarxes socials de Cultura

Articles relacionats