14.1 C
Gandia
Dimecres, 29 març, 2023

La Casa de Cultura de Tavernes acull ‘1873. La revolució del petroli’ exposició al voltant de la industrialització i la revolta social i obrera

L’alumnat de 4t d’ESO i Batxillerat dels centres educatius de Tavernes ha visitat l’exposició ‘1873. La revolució del petroli’ per a conéixer com es va desenvolupar la industrialització valenciana i la històrica revolta social i obrera que es va viure a Alcoi fa 150 anys.

La regidora de Cultura, Encar Mifsud, i la regidora d’Educació, Fina Vercher, han agraït a Imma Bononad i Diego Fernández, professors i coordinadors del projecte dut a terme a un dels cicles d’FP de l’IES Andreu Sempere, la cessió i explicació a l’alumnat de Tavernes de l’exposició i el documental.

L’exposició elaborada per l’alumnat de l’IES Andreu Sempere és un dels 30 projectes innovadors de l’Estat premiats en la V edició de la convocatòria d’ajudes ‘Dualiza‘, de Caixabank i l’Associació de Centres de Formació Professional.

L’exposició al voltant de la industrialització i la revolta social i obrera durant la Primera República està oberta al públic i es pot visitar fins demà de vesprada al vestíbul de la Casa de la Cultura.

Articles relacionats