16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

La Casa de Cultura de Gandia acull una nova edició de la Fira del Major

– La Fira compta amb un caràcter lúdic que contribuirà a emmarcar les activitats desenvolupades als distints centres de majors de la ciutat amb l’objecte que gaudeixen d’una fira especial

Torna una nova edició, la huitena, de la Fira del Major. Un punt d’encontre per a les persones majors on trobaran informació, activitats i productes dirigits a ells, a més de serveis centrats en l’àrea social, professional i institucional, de la salut i el benestar, la cultura i la formació, tots ells d’acord amb la conscienciació d’aconseguir envelliment actiu i així garantir millorar la qualitat de vida.

Així ho ha anunciat en roda de premsa la regidora de Gent Gran, Liduvina Gil, qui ha estat acompanyada per la coordinadora del Centre de Convivència per a Persones Majors de Roís de Corella, Ana Ferrer.

La Fira, a més, compta amb un caràcter lúdic que contribuirà a emmarcar les activitats desenvolupades als distints centres de majors de la ciutat, oferint un ampli programa d’actuacions i activitats, amb l’objecte que gaudeixen d’una fira especial.

«Una de les finalitats d’aquesta Fira del Major és que, ells mateixos i el seu entorn, es consciencien de la importància de mantindre’s actiu a la Tercera Edat», ha expressat Gil. A més, una altra finalitat és el desafiament que per a tota la societat suposa l’envelliment poblacional. Per això, baix aquesta premissa, la fira incentiva la diversió i la participació, així com el foment de la salut i les relacions socials en un espai que es presta per això i del que són els protagonistes.

Aquesta VIII edició Fira del Major es desenvoluparà a la Casa de Cultura Marques González de Quirós els dies 17 i 18 de maig, un marc que es convertirà en un lloc idoni perquè les empreses i professionals puguen oferir els seus productes i serveis tots ells dirigits als nostres majors.

«La Fira és un aparador per a mostrar les activitats que es realitzen als Centres de Convivència cada dia. En horari de matí es faran la majoria d’elles i així que tota la ciutat puga veure i gaudir de la tasca que s’està fent», ha comentat Ferrer.

A la vesprada, tal com ha conclòs la coordinadora, «es faran les demostracions damunt de l’escenari de tots els balls que la gent major pràctica als diferents centres on estan treballant diàriament».

Hi haurà també un showcooking de Fideuà, una acció ja consolidada donat l’èxit d’edicions anteriors.

Articles relacionats