24.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

La calor no va poder amb la XIV Volta-Cros a Barx

– Abdelali Razyn i Maria Isabel Ferrer repeteixen victòria en la XIV Volta Cros a Barx

– L’organització de la prova va reduir la distància i canvià el recorregut a causa de l’onada de calor

La XIV Volta Cros a Barx, que correspon a la quarta prova puntuable del Circuit Caixa Popular Safor Valldigna, s’ha disputat aquest dissabte davant una gran acceptació de la gent malgrat les altes temperatures viscudes en els últims dies.

Precisament, a causa de l’onada de calor, el recorregut de la carrera es va reduir als 7.600 metres en un circuit de dues voltes pel terme municipal on es va excloure el pas per les zones més forestals, però no va deixar de ser cros, ja que sí que va tindre els seus moments de muntanya.

En categoria masculina, la carrera va estar dominada per Abdelali Razyn, del CD Restaurant el Quixot, que va parar el crono en 24’08’’, en segona posició travessava la meta Agustín Sieres, del CA Gandia Alpesa, amb un temps de 24’29’’ i el tercer, el seu company d’equip, José Luis Almiñana amb 24’36’’.

En la categoria femenina la vencedora va ser Maria Isabel Ferrer, del CC Camallaes, amb un temps de 27’30’’ seguida per Esther Fornes, del CA Cametes, amb un temps de 29’57’’ i després d’elles la Cristina Moya, dl CA Publidom, que ocupava la tercera posició.

Les carreres van començar a les 18.30 amb les categories inferiors, que van comptar amb una nodrida participació de xiquetes i xiquets des de la categoria barrufet fins a cadets. Ja les 19.30 hores, sobre una distància de 7.600 metres, arrancava la prova absoluta amb gran afluència de participants, ja que més de 600 participants van prendre l’eixida.

La pròxima prova del Circuit serà la XXVII Correguda popular a Almoines, que tindrà lloc el dijous 17 d’agost sobre una distància de 7.500 metres totalment plans i amb un recorregut molt bonic. Les inscripcions tant per al circuit com per a la prova d’Almoines estan obertes en la web http://www.crono4sports.es.

Articles relacionats