20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

La Biblioteca de Palmera serà seu del projecte Aula Mentor

– Aula Mentor està impulsat pel Ministeri d’Educació i Formació professional

– S’ofereixen més de 200 cursos en línia que milloraran les competències personals i professionals dels destinataris

– L’Ajuntament de Palmera ha cedit la zona d’ordinadors de la biblioteca, per si algun usuari no té ordinador a casa o internet. A més, s’oferirà el servei d’assessorament i resolució de dubtes a la Biblioteca Municipal

L’Ajuntament de Palmera posa en marxa la iniciativa formativa Aula Mentor. Un extens programa formatiu del Ministeri d’Educació i Formació professional obert a persones adultes. Aquesta formació és oberta, flexible i a distància a través d’internet. S’ofereixen més de 200 tallers organitzats en àrees formatives i dissenyades amb l’objectiu de millorar les competències personals I professionals dels destinataris.

Aquests cursos es realitzen a través de www.aulamentor.es i l’Ajuntament de Palmera ha habilitat l’aula de la biblioteca municipal per a totes aquelles persones que no posseïsquen ordinador o internet a casa. A més, a la Biblioteca de Palmera s’informarà sobre l’oferta de cursos formatius i es resoldran els dubtes de totes les persones interessades, així com dels alumnes.

La Biblioteca de Palmera, ubicada al Carrer Prolongació de l’Església sense número, acull aquest programa dependent del Ministeri d’Educació i Formació Professional que proporciona una formació en línia no reglada, flexible i amb tutorització personalitzada, beneficiant així la formació a adults que no tenen oportunitat d’assistir a l’oferta presencial i el ritme d’aprenentatge o dedicació de la qual requereix un sistema totalment flexible no subjecte a horaris ni terminis. L’horari és de dilluns a divendres de 17 a 20 hores, i dissabtes, de 10 a 14 hores.

Cursos formatius

Els cursos, que normalment tenen una durada de dos mesos, tenen un cost de 48 euros en total, amb possibilitat de fer recàrregues addicionals (24 euros/mes), en funció del temps que necessite cadascun per acabar el curs. Obert el termini d’admissió de matrícules per a cadascun.

Amb aquesta iniciativa, el Ministeri d’Educació i Formació professional i l’Ajuntament de Palmera pretén acabar amb la bretxa digital i potenciar la millora de capacitats en la població adulta. L’objectiu és oferir a tots els interessats la possibilitat d’ampliar la formació en àmbits com ara la informàtica i l’ofimàtica, les xarxes i els equips informàtics, el disseny, els mitjans audiovisuals, l’energia, la salut, la cultura, l’àmbit empresarial i l’ecologia, entre molts altres.

Tots els interessats en accedir a aquesta iniciativa poden consultar tota la informació al telèfon: 673377834 o a través del correu electrònic bibliotecapalmera@gmail.com També es poden realitzar consultes a la Biblioteca Municipal (Carrer Prolongació de l’Església, Palmera) en horari de dilluns a divendres de 17 a 20 hores, i dissabtes, de 10 a 14 hores.

Totes les novetats, també es podran seguir a través del Facebook d’Aula Mentor Palmera: https://www.facebook.com/aulamentorpalmera/

Articles relacionats