27.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

La Biblioteca Central presenta “Viajando Filigranas y yo” de Yus Lief

– La Biblioteca Central reprén el cicle de presentació de llibres.

– El dilluns 21 de juny a les 19:30 hores al Pati interior de la Biblioteca Central de Gandia, es presentarà el llibre de l’editorial Círculo Rojo: “Viajando Filigranas y yo”, de Yus Lief

Yus Liefnaiscuda a Gandia es dedica a la docència, concretament a l’Educació Especial, un món apassionant que fa que li vibren les venes i mantinga alta la seua sensibilitat. Sensibilitat des de la qual escriu. Escriu des d’adolescent, quan l’olla exprés explotava dia sí i dia també. Viatjant: filigranes i jo és el seu primer fill. El seu viatge personal, un viatge que no s’acaba ací. És més, probablement mentre s’estiga imprimint aquest llibre ja hi haja noves destinacions. L’impuls per publicar ha estat l’atrevida expectativa de rascar cors.

Sinopsi

“Què succeeix quan en el nostre cos llegim una cosa amb la qual ens identifiquem? Per a llegir els poemes que recull aquest llibre, cal ser valent, cal voler reconéixer-se en paraules, i que aquestes t’acaricien o et facen mal. Cal ser conscient que viure implica desenganys, pors, amor, carícies, frustracions, alegries, camins, pèrdues que són una putada, abraçades… En definitiva, el desafiament de sentir sense por, però, a vegades, amb vertigen. T’atreveixes?

La presentació es farà presencialment amb preinscripció al Whatsapp 678837402 o per telèfon 962959592

Articles relacionats