12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

La Biblioteca Central de Gandia rep la presentació de ”Frágil en la coraza”.

– La Biblioteca Central continua amb el cicle de presentació de llibres.

Cartel FragilDins la Gira Literària que està realitzant-se per la Comunitat Valenciana durant tot el mes de juny, Luis María Compés Rebato estarà el dimarts 30, a les 19.30 h. a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central, per a presentar el seu poemari:”Frágil en la coraza”.

Luis María Compés Rebato, natural de Madrid, és escriptor, conferenciant, prologuista, gerent cultural, professor de tallers d’escriptura, gerent de la llibreria Notting Hill, a Alcalá de Henares, i fundador en 2011 de l’Associació d’escriptors de Madrid, de la qual és també president.

Sinopsi: L’autor estripa imaginació i consciència, reflexions, anhels i buits en versos carregats d’emoció. No hi ha paraula escrita sense haver sigut meditada ni metàfora que no haja sigut concebuda per a explorar les seues interioritats quasi inaccessibles, estroncant així una ferida o donant sutura a un episodi esdevingut. Servisca aquest testimoni per a rescatar el seu jo desconegut, atraure l’ànima al llindar i que resulte transparent davant els ulls que desitgen veure.

Articles relacionats