13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

El nombre de pacients ingressats als hospitals valencians per coronavirus s’ha reduït quasi un 30% aquesta setmana

– La Comunitat Valenciana no ha registrat defuncions per coronavirus en l’última jornada i suma 20 altes i 7 positius

– Barceló: “Aquestes xifres ens demostren que cada dia són més les persones que vencen al virus gràcies al treball incansable del personal sanitari”

El nombre de pacients ingressats als hospitals valencians per coronavirus s’ha reduït un 29% al llarg d’aquesta setmana. Diumenge passat es comptabilitzaven 77 persones ingressades, i en l’actualitat hi ha 22 menys, unes xifres que “ens alegren al mateix temps que ens demostren que cada dia són més les persones que vencen el virus gràcies al treball incansable del personal sanitari“.

En aquests moments, per tant, hi ha 55 persones ingressades als hospitals de la Comunitat, de les quals 7 requereixen cures d’UCI. La distribució per províncies és la següent: 3 a Castelló, 1 d’ells en UCI; 25 a Alacant, 3 d’ells en UCI; i 27 a la província de València, 3 d’ells en UCI.

A més, no s’han notificat defuncions per coronavirus en aquesta última jornada, per la qual cosa el total és de 1.473 persones: 227 a la província de Castelló, 511 en la d’Alacant i 735 en la de València.

Pel que respecta a les altes a pacients amb coronavirus, s’han registrat 20 noves en les últimes 24 hores, que eleven a 14.706 les persones que s’han curat de la malaltia en la Comunitat Valenciana, la qual cosa suposa un 80,6% del total de casos detectats des de l’inici de la pandèmia. El desglossament per províncies és el que segueix: 1.719 a Castelló, 5.023 a Alacant i 7.959 a la província de València. A més hi ha 5 sense assignar a cap província.

 

Articles relacionats