21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

La Biblioteca Central de Gandia acollirà l’exposició “Moll Motor amb les Falles Escolars”

– Moll Motor, l’Ajuntament de Gandia i la Junta local fallera inauguraran l’exposició Moll Motor amb les Falles Escolars

L’exposició és un  homenatge a l’esforç realitzat al llarg de les 4 edicions per part dels col·legis de la ciutat de Gandia en la creació de les seues falles escolars amb temàtica en educació viària.

La mostra està formada per fotografies, vídeos i premis on els participants podran recordar els seus treballs i moments més importants de les falles escolars en totes les seues edicions i veure els treballs realitzats per altres col·legis.

El grup Moll Motor va crear aquests premis com a reconeixement a l’esforç dels escolars pel seu treball i la tematització de la tradició fallera amb l’educació viària, comptant amb un jurat format per un grup variat de personalitats i amb un magnífic premi d’educació viària en el circuit Ricardo Tormo.

L’exposició s’inaugurarà el pròxim 14 d’octubre a les 18.00 en el claustre de la biblioteca central de Gandia i estarà disponible fins al 21 d’octubre.

Articles relacionats