23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Cap de setmana ple de voleibol al Grau de Gandia

– Debut i victòria de l’equip femení de categoria juvenil del Club de Voleibol Arenas de Gandia

Equip femeni juvenil de lArenas Vetles e Vents despres de la victoria contra el Real de Gandia

Dissabte passat, l’Arenas de Gandia, va viure la seua primera jornada maratoniana de voleibol, on els equips infantils i cadets, que van disputar la jornada 2 de lliga, se’ls va unir el debut oficial del juvenil “Arenas Vetles e Vents” i els primers partits amistosos al Real de Gandia d’alguns grups benjamins i cadets.

A nivell federat; els dos derbis locals que havien de disputar els infantils i cadets de l’Arenas contra el C.V. Gandia es van desplaçar al pavelló de l’institut del Grau davant la previsió de possibles tempestes.

En el primer torn, el cadet Dc. Hotels va patir una derrota (3-0) davant un dels millors equips cadets de la comunitat, destacar que l’equip del Club Voleibol Arenas de Gandia va donar la cara amb bona actitud i competint fins al últim moment..

En segon torn, es va gaudir d’un apassionant partit entre dos equips infantils que de moment van demostrar un grandíssim nivell de voleibol. A això es va adressar amb un meravellós ambient que van crear els molts pares desplaçats que va fer del partit un bonic espectacle on tots dos equips van demostrar poder optar a passar entre els 8 millors equips de la comunitat a partir de Nadal. Pese al 0-3 final, l’equip de l’Arenas Decorgandia va tindre opcions en els tres sets i la falta d’experiència li va fer no rematar aquestes oportunitats.

Per a la vesprada es va produir el debut de l’equip juvenil de l’Arenas Vetles e Vents, de la mà de Xavi Signes. El partit contra el Real de Gandia va ser d’un alt nivell, on les jugadores del jove entrenador de l’Arenas de Gandia, van saber sobreposar-se a la derrota del primer parcial i donar-li la volta al partit per a acabar guanyant en el seu debut oficial per 3-1.

Sens dubte, una alegria en una maratoniana jornada, que va omplir d’esport el Veles e Vents a la platja de Gandia.

Articles relacionats