LA BANDERA DE LA QUALITAT ONEJA PER NOVÉ ANY CONSECUTIU A LA PLATJA DE GANDIA

L’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) va lliurar dilluns passat per nové any consecutiu les banderes Q de Qualitat Turística a Platges i Instal•lacions Nàutic-Esportives, un reconeixement públic a l’esforç que ajuntaments, treballadors públics i tècnics realitzen per adaptar-se al sistema de Qualitat Turística Espanyol i obtenir la marca Q, símbol de garantia, prestigi i diferenciació.

L’esdeveniment va tenir lloc a la sala d’actes del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme en presència de nombrosos representants municipals i professionals nàutics. La secretària d’Estat de Turisme, Isabel Borrego, i el president de l’ICTE, Miguel Mirones, els han fet entrega de les Banderes amb la Q de Qualitat Turística, en un acte en què també han participat diversos Directors Generals de Turisme de diferents comunitats autònomes que han volgut acompanyar i donar suport als responsables de ports i arenals certificats.

En l’acte va estar present el regidor de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana, Miguel Ángel Picornell, qui va recollir el guardó de mans de la Secretària d’Estat de Turisme, Isabel Borrego.

El regidor ha declarat després de rebre aquest nou reconeixement a la qualitat dels serveis que es presten a la nostra platja que: «Per Gandia és molt important tenir aquesta bandera de la Q de Qualitat. És un premi a la ciutat i a l’esforç que realitzen els tècnics municipals realitzen durant tot l’any. Es premien els serveis que té la platja i a tot Espanya són 236 les que posseïxen el guardó. Tenint en compte que el litoral té més de 2.000 quilòmetres de costa, podem afirmar que la de Gandia és una de les millors platges de tot l’estat».

Et Pot Interessar