18.8 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

LA BANDA DE MÚSICA DE L’ALQUERIA DE LA COMTESSA CONTA AMB UN NOU DIRECTOR

 

– Jaume Moscardó Tudela és el nou director de la banda de música U.M. Santa Cecília de l’Alqueria de la Comtessa. 

Per tal de conéixer-lo un poc més, cal dir que és natural de Benigànim i comença la seua formació a la Societat Instructiva Musical als 8 anys, obté el títol professional al Conservatori de Xàtiva i el superior al Conservatori superior de música de Castelló de la Plana en l’especialitat de trombó. També ha obtingut el títol de director de banda per la Royal School of Music de Londres.

Ha format part de la banda de la federació de la Comunitat Valenciana, de les orquestres joves de Catalunya i de Castelló, de la banda de la Unió Europea i guanyador del concurs Europeu de les Regions.

Ha col·laborat en grans orquestres d’àmbit nacional: Madrid, Barcelona, Sevilla, Màlaga, Pamplona, València, etc. I també internacional com l’òpera de Turin.

De 2009 a 2011 ha estat membre de l’orquestra d’Extremadura i de 2012 fins a 2019 a l’orquestra de Còrdova. També ha estat de professor al conservatori professional de Vitorià i al Conservatori Superior Joaquin Rodrigo de València.

Conjuntament a la formació de trombó també assisteix a classe de direcció de banda amb els professors Jose Rafel Vilaplana, Ramón Garcia i Tomàs Gilabert i actualment amb Cristobal Soler.

És professor de Llenguatge musical, metall greu i conjunt instrumental a les escoles de música de Benigànim, Llutxent, Alfarrasí i l’Olleria. Tant en Alfarrasí com en Olleria ocupa també el càrrec de director de l’escola. A més a més, actualment és el director titular de la Banda Instructiva Musical d’Alfarrasí i de la U.M. Santa Cecília de L’Alqueria de la Comtessa.

“De vegades les bones notícies venen de dos en dos. És per a mi un plaer i orgull anunciar que a partir d’ara seré el director de les bandes U.M. Santa Cecília de L’Alqueria de la Comtessa i de la Banda Instructiva Musical d’Alfarrasí. Un nou camí que de segur ens farà gaudir de la música. Moltes gràcies per la confiança dipositada en mi i espere estar a l’altura” ha dit Jaume Moscardó.

Articles relacionats