10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

L’ Ajuntament de Tavernes planifica accions per reactivar el turisme:

L’Ajuntament de Tavernes està treballant en l’elaboració d’un pla per posar en funcionament tots els serveis i activitats turístiques a mesura que vagen alçant-se les restriccions de l’estat d’alarma decretat per la crisi de la Covid-19.

És per això que ja s’han fet diverses reunions amb el Patronat Provincial de turisme i l’Associació de comerciants de la platja. Així mateix s’estan tenint converses amb immobiliàries, propietaris de locals d’oci, concessionaris dels “xiringuitos” i barets de platja, promotors de festivals, etc.

Totes estes accions s’emmarcaran dins d’una campanya de promoció turística amb l’eslògan “Vine a Tavernes de la Valldigna, estaràs com a casa”.

Segons explica, la nostra companya Anna Bellver, regidora de turisme, s’estan preparant campanyes de promoció entre diversos establiments i agències immobiliàries de la localitat per a incentivar el turisme familiar que caracteritza a la platja de Tavernes i per a fidelitzar els turistes i visitants que rep el municipi en estiu. Es tracta d’una proposta de promoció vinculada a la incentivació i foment del consum, a la salut i a la qualitat.

Per tal de donar suport i reactivar l’activitat turística, l’Ajuntament  va a sol·licitar a la Demarcació de Costes que aplique una exempció del cànon per ocupació del domini públic marítim terrestre així com que es flexibilitze l’ocupació autoritzada per tal de poder adaptar-se a les restriccions d’aforament i les recomanacions de distància entre els turistes que vinguen a gaudir de la platja.

“L’ objectiu del pla és reactivar el sector turístic i llançar un missatge de tranquil·litat i seguretat a tots els turistes que vulguen passar les seues vacances a Tavernes perquè si venen estaran com a casa” han assenyalat des de la regidoria de Turisme.

Articles relacionats