Kappa serà la marca de roba esportiva del CF Base Gandia

· El club blanc-i-blau i la marca italiana acorden els equipaments per a jugadors, entrenadors i porters de l’entitat

El CF Base Gandia ha aconseguit un acord amb la coneguda marca KAPPA per a vestir a tota la seua plantilla. La signatura aterra, per tant, a la comarca de la Safor per a vestir el club blanc-i-blau, un dels més rellevants de la comarca.

El club està format per uns 380 jugadors i una vintena d’equips, que lluiran els nous equipaments a partir de la pròxima temporada. Els nous equipaments estaran presents en tota mena de competicions, ja que l’entitat compta amb conjunts en totes les categories i nivells de competició: Preferent o Nacional, entre altres.

KAPPA serà per tant la signatura oficial del club en la seua disciplina esportiva, tant dins com fora del terreny de joc. De fet, s’han disposat diferents equipaments per al club, tant per a jugadors, com a tècnics i entrenament, a més d’altres de passeig.

La marca esportiva tindrà disponible una extensa col·lecció de roba esportiva per a tots els afeccionats del club de Gandia, gràcies a la seua xarxa nacional de distribució. El president del CF Base Gandia, Miguel Marzal, ha destacat que es tracta d’un “bon acord” per a l’entitat esportiva, ja que tots els futbolistes i el cos tècnic disposaran de “peces de primera qualitat”.

El disseny respecta els colors tradicionals del futbol de Gandia, va remarcar Marzal. “El blanc i el blau són l’eix del disseny, colors dels quals tots en aquest clubs ens sentim orgullosos i que tots els que estimem el futbol de Gandia portem molt endins”.

Et Pot Interessar