13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Justícia posa en marxa el jutjat de Primera Instància i Instrucció numero 6 a Gandia

 

  • La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública posa en marxa a partir d’aquest dimarts, 30 de juny, un nou jutjat a Gandia .
  • Es tracta del jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Gandia per als quals la Conselleria de Justícia, interior i Administració Pública ha disposat dels mitjans materials i humans per a la seua posada en marxa efectiva.

El jutjat de Primera Instància i Instrucció 6 de Gandia l’entrada en funcionament de la qual va ser suspesa en declarar-se l’estat d’alarma, estarà operatiu a partir d’aquest dimarts.

Per a això, s’ha dut a terme l’adequació d’un nou local en planta baixa i s’ha adquirit el mobiliari necessari. També s’ha cobert la plantilla amb set funcionaris: dos gestors, quatre tramitadors processals, així com dos auxilis judicials.

Els funcionaris prendran possessió del seu càrrec aquest dimarts, 30 de juny de 2020.

Amb l’entrada en funcionament queda completada la posada en marxa dels nou òrgans judicials que el Ministeri de Justícia va assignar a la Comunitat Valenciana per al 2019, tal com tenia previst en la planificació la Conselleria de Justícia.

Articles relacionats