27.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Junts són més forts, entrenaments conjunts de Triasport-Gandia i CC La Valldigna de Tavernes

Després de més de 5 anys entrenant per separat les escoles de ciclisme de Triasport-Gandia i La Valldigna de Tavernes tornen a entrenar juntes des d’aquest pròxim dimecres 23 de febrer en el velòdrom Miguel Pellicer de Xeresa.

Aquesta és una bona notícia per al ciclisme de La Safor, ja que són les úniques escoles de la comarca existent servirà per a potenciar tots dos clubs en l’imminent inici de la temporada.

Hi haurà un total de 30 alumnes que podran dividir-se en grups o categories perquè tots tinguen un lloc en el velòdrom, els entrenaments estaran dirigits per Jabito Puente i comptarà amb l’ajuda de les ciclistes Lidia Fraile Llacer i Alejandra Puente.

Els entrenaments s’iniciaran a les 18,30 hores durant tots els dimecres fins a l’estiu, a més es programaran eixides durant la setmana.

Pel que fa al velòdrom, cal destacar que l’Ajuntament de Xeresa ha potenciat la il·luminació en les corbes perquè a penes hi havia llum i era un perill quan es feia de nit.

D’altra banda el mànager general de l’equip de ciclocròs Teika UCI TeamJavier Cabanes ha mostrat  el seu desig d’entrar a fer costat al ciclisme base de la comarca si totes dues escoles es formen en un únic equip.

Articles relacionats