18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Juan Vidal i una incommensurable Isabel Ferrer vencen a la Volta a Peu a Vilallonga

– La XIV Volta a peu a Vilallonga correspon a la novena prova puntuable del Circuit Caixa Popular Safor Valldigna

La XIV Volta a peu a Vilallonga s’ha disputat aquest cap de setmana sent aquesta la novena prova puntuable del Circuit Caixa Popular Safor Valldigna i, per tant, ja s’ha superat l’equador d’aquesta sisena edició.

La carrera va estar dominada per Juan Vidal, del CD Restaurant el Quixot, qui va travessar la meta en 32’37’’ seguit del seu company d’equip Félix Pont amb 32’46’’ i en tercera posició, Carlos Cabrera, del CA Gandia Alpesa, que va acabar la prova en 33’02’’.

En la categoria femenina va véncer la de sempre, Maria Isabel Ferrer del C.C. Camallaes, qui, a més, va ser top 20 de la general, amb un temps de 35’23’’, després d’ella Esther Fornés, del CA Cametes, que va parar el crono en 39’10’’ i tercera va ser Marta Carbó, del CA Vespa de Novetlè, amb 39’58’’.

A les 18.30 hores, sobre una distància de 9.800 metres, arrancava la prova absoluta amb prop de 600 participants que prenien l’eixida.

La carrera va transcórrer en un entorn privilegiat. Amb molts canvis de rasant amb pujades i baixades que va fer esprémer-se al màxim als participants. El recorregut de la carrera va ser en un circuit ideal per a gaudir del preciós entorn que té Vilallonga. Una prova molt exigent però molt bonica de córrer.

La pròxima prova del Circuit serà la XI Gran Fons Ciutat d’Oliva que tindrà lloc el dilluns 9 d’Octubre sobre una distància de 12.200 metres amb un recorregut molt bonic transcorrent pels punts més emblemàtics d’aquesta població. Les inscripcions estan obertes en la web crono4sports.es.

Articles relacionats