13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Juan José Monfort, president de Càritas Gandia, assumeix la direcció en funcions del’entitat

• El president de Càritas Gandia, Juan José Monfort, assumeix des de hui la direcció de l’entitat després de la marxa de Francisco Carrió per motius personals.

• El president i ara director en funcions agraeix a Carrió el treball realitzat i anuncia una línia continuista fins a la designació del nou director a partir del mes de juny.

El president de Càritas Gandia, Juan José Monfort, ha assumit des de hui la direcció en funcions de l’entitat després de la marxa de Francisco Carrió. El ja exdirector de l’entitat deixa la seua labor voluntària en Càritas Gandia per motius personals.

Fins que es designe un nou director el mes de juny, serà el president, Juan José Monfort, el que assumirà el càrrec en funcions en la direcció de Càritas Gandia: “el meu agraïment en primer lloc a la tasca realitzada per Francisco Carrió en això quasi 3 anys en què li ha tocat donar eixida a la pandèmia, en segon lloc, assumisc en el que queda de curs, fins a juny, la direcció de Càritas fins a trobar una persona que puga exercir de la millor manera possible aquest càrrec. La idea és continuar amb la tasca que s’ha desenvolupat fins al dia de hui. Cal donar continuïtat i normalitat a la nostra Càritas de Gandia”.

Articles relacionats