Juan Ayuso es proclama campió d’Espanya cadet de contrarrellotge

El ciclista de l’equip gandià Ginestar – ULB Juan Ayuso es va proclamar divendres passat en Baños de Molga Campió d’Espanya Cadet de contrarellotge individual. Després d’una carrera brillant, el corredor de la PC Beniopa, que representava a la selecció valenciana, va aconseguir una marca de 10’04’’ avantatjant al segon classificat en 22’’. 
Amb aquesta marca, Ayuso revalidava el seu títol de Campió d’Espanya i aconseguia vestir el mallot de millor velocista espanyol per segon any consecutiu. 
Juan Ayuso també va disputar la prova en ruta, on després d’una brillant carrera va aconseguir entrar comandant el segon grup, classificant-se en 11ª posició. 
Els resultats avalen a aquesta gran promesa del ciclisme espanyol, que any rere any segueix sorprenent i demostrant en carrera la seua casta ciclista. 


L’equip juvenil ULB – Ginestar va competir a Portugal, País Basc i València
Els corredors de l’ULB han estat repartits per tot el territori nacional i internacional per a disputar fins a tres proves simultàniament. 
Des de divendres passat 6 de juliol, un destacat grup de sis ciclistes va disputar en terres portugueses el Gran Premie do Minho, una prova de caràcter internacional en la qual els millors equips europeus acudeixen per invitació. 
La Volta constava de tres etapes, cadascuna més dura. Divendres tots els integrants del conjunt de la PC Beniopa van aconseguir passar el tall i classificar-se en el grup davanter. Dissabte, malgrat les inclemències del temps i de l’alt desnivell dels ports, tots van aconseguir creuar la línia de meta sense majors contratemps. 
Ja diumenge va començar a notar-se el cansament acumulat i els quilòmetres en les cames. Malgrat açò, els ciclistes del Ulb – Ginestar van demostrar una tenacitat digna dels professionals, aconseguint creuar la línia de meta. Cal destacar la gran labor d’Alvaro Orengo, qui va assistir als corredors durant tota la Volta, aconsellant-los i donant-los suport des del cotxe. 
D’altra banda, dos destacats corredors de l’equip juvenil, Pepe Ginestar i Josep Miquel Canet, van competir en la Volta Bizkaio Itzulia, al País Basc. Tots dos corredors van competir cedits amb l’equip Gastronomia Basca, conjunt dirigit per Borja Franco, un entusiasta director l’objectiu del qual és seguir recolzant les categories de formació, i que li va oferir la possibilitat de gaudir de l’experiència a tots dos corredors del Ulb – Ginestar. Després de les tres dures etapes tots dos van finalitzar la Volta sense cap contratemps. 
Els juvenils de la PC Beniopa també van estar competint a la Comunitat Valenciana, més concretament a la Pobla de Vallbona, on Miquel López es va imposar davant els seus rivals, aconseguint traure’ls més de 10 segons d’avantatge. Cal destacar també el gran treball del seu company Alejandro Roberto, qui després d’una gran carrera es va quedar a les portes del podi amb la 4ª posició. 
A la Pobla de Vallbona també van estar els corredors elits/sub23 del Ginestar – Ulb. El més destacat va ser Josep Mora, que es va alçar amb la 3ª posició de la seua carrera. 

Els Cadets del Ginestar – Ulb arrasen a Torrent
Els ciclistes de l’Ulb, dirigits per Rafa Gómez, van aconseguir copar la majoria de les posicions del podi en la prova celebrada a Torrent, després d’una extraordinària carrera de tot l’equip.
Des del primer quilòmetre van treballar per a tallar qualsevol intent de fugida, i ho van aconseguir fins al final. La prova va haver de decidir-se a l’sprint, i els joves corredors de la Penya Ciclista van ser dels més ràpids de la vesprada. Maikel Castellá es va alçar amb la segona posició i el seu company Miguel Solera amb la tercera, vestint així el podi amb els colors del Ginestar – Ulb. A més, després dels bons resultats de tots els companys, van aconseguir la victòria per equips.

El Master 50 Jose Vicente Salvador aconsegueix la 2ª posició en la Serra Nevada al Límit
El corredor de l’equip Master Ginestar – Ulb José Vicente Salvador va competir el cap de setmana passat en la dura prova Sierra Nevada al Límit. Després de dues dures etapes va aconseguir la 2ª posició de la General Master 50, posant així el fermall a un cap de setmana marcat per la duresa del terreny escarpado i l’alt desnivell.

Et Pot Interessar