14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Juan Antonio Martos i Juanra Pous es pengen sengles ors al campionat d’Espaya màster d’atletisme

El gandià Juan Antonio Martos i l’oliver Juanra Pous s’han penjat tres medalles en el XXX Campionat d’Espanya Màster d’Atletisme en Pista Coberta disputat des del divendres dia 8 i fins al diumenge dia 10 de març en el recinte firal Expourense d’Orense, on el Club Atletisme Gandia havia viatjat amb Martos i Pous. 
IMG 3705El primer a participar va ser el gandià Juan Antonio Martos, on competia en tres proves, obtenint dues medalles, una d’or i una altra de bronze. A nivell individual assolia un bronze en la prova dels 400 m.l. de la categoria M40 realitzant un temps de 53,26, el que suposa la seua millor marca de la temporada. També va participar en el 200 m.l. el divendres quedant segon de la seua semifinal amb un crono de 24,41. Però el pupil de Toni Puig arredonia la seua fabulosa participació penjant-se una medalla d’or en el relleu de 4×200 M35. Participava amb el Platges, amb el que el CA Gandia té un acord de club filial.

L’atleta d’Oliva Juanra Pous, per la seua part, es penjava un nou or en la seua prova favorita, els 800 m.l., en una carrera totalment tàctica, on Juanra es va imposar en un atapeïdíssim sprint guanyant la prova per tan sols 7 centèsimes. El temps final de l’atleta entrenat per Fran Beneyto va ser 2’04”24 lluny de la seua marca personal però que li va valdre a la seua potent final per a guanyar la prova.

Articles relacionats