21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Josep Alandete, vicealcalde de Gandia: “Benvingudes i benvinguts al ‘nou institut vell'”

– Josep Alandete, vicealcalde de Gandia, regidor d’Urbanisme i professor per vocació, ha volgut demostrar la seua felicitat per la pròxima posada en marxa de l’ampliació i reforma de l’IES Ausiàs March

El vicealcalde ha manifestat en les xarxes socials que “estic enormement feliç per presentar un projecte en el qual portem treballant molt de temps des de l’Ajuntament de Gandia, i que suposa un pas necessari en l’educació pública en la nostra ciutat: El projecte d’ampliació i reforma de l’Ausiàs March”

FB IMG 1592636027021El projecte que comptarà amb un programa educatiu amb totes les prestacions:

– Es reformarà l’edifici de major antiguitat, que dona al passeig de les Germanies i a l’avinguda República Argentina.

– Es demolirà la part més recent i s’hi construirà noves instal·lacions en aquesta part i en la parcel·la contigua (solar adquirit per aquest Ajuntament i cedit a la Conselleria).

– Tindrà una composició de tipus claustral, amb 4 ales entorn del pati central.

– El centre disposarà de 16 unitats d’ESO, 8 de Batxillerat i 2 unitats de Formació Professional Bàsica d’Administració i Gestió.

–  Es vol generar unes aules i un entorn més digne, no sols per a l’alumnat, sinó també per al professorat i la comunitat educativa en general. A més, es donarà resposta a aquest futur més immediat que passa per la innovació i la implantació de noves tecnologies en la formació i l’educació.

– En total una capacitat per a 820 llocs escolars amb un pressupost de 8.019,872 €, estarà finalitzat en l’any 2022.

Josep Alandete ha destacat “creiem fermament que una educació pública de qualitat amb els millors recursos per al nostre alumnat és l’àmbit des d’on es combaten les desigualtats i es crea una societat més crítica i més lliure”, fer efectiu este projecte, afegix Alandete “és una reivindicació històrica de la comunitat educativa de la nostra ciutat i que s’emmarca dins el pla Edificant que va posar en marxa la Conselleria d’Educació del Govern del Botànic amb el Conseller Vicent Marzà, permetent que tots els centres públics de Gandia tinguen les millors infraestructures possibles per tal de garantir una educació de qualitat per a totes i tots. Perquè ningú es quede enrere”, i ha finalitzat “Estem en política per canviar les coses i millorar la ciutat. Seguim i seguirem treballant per les persones”

Articles relacionats