15.9 C
Gandia
Dilluns, 29 novembre, 2021

Josep Alandete, Compromís més Gandia unida, “Potenciarem la cultura, els espais naturals i la gastronomia com a atractiu turístic complementari i diferenciador durant tot l’any”

Josep Alandete: Gandia potenciarà la cultura, els espais naturals i la gastronomia com a atractiu turístic complementari i diferenciador durant tot l’any

Miquel Peiró (núm. 9): “Crearem la Casa dels Clàssics, el Centre de divulgació de la Fideuà de Gandia i la cuina saforenca, i promourem una Gran Àrea d’Autocaravanes

Vicenta Llorca (núm. 5): “Hem esborrat l’estigma de “Gandia Shore” amb una oferta turística variada, respectuosa amb el veïnat i atractiva tot l’any”

Josep Alandete, candidat a l’alcaldia de Compromís Més Gandia unida, ha presentat este matí les propostes més importants per potenciar el turisme a Gandia i desestacionalitzar la platja. Davant l’oficina de turisme, Alandete ha explicat que “la solució depén de promoure un model turístic diferenciat d’altres destinacions similars a la nostra, en què al model de sol i platja, es complemente en allò que som exclusius i distintius: la cultura, els espais naturals i la gastronomia”.

Segons Alandete, “hem de combinar la potenciació de les ofertes monumentals, museístiques i naturals existents, com el Palau dels Borja, la marjal i l’Alqueria del Duc; amb el reforç del MAGA, els refugis , el museu de la mar o el Parc Natural de la Platja de l’Auir; i fent-ne de noves com les que proposem”.

Per la seua banda, Vicenta Llorca, número 5 de la candidatura de Compromís Més Gandia unida, ha repassat les accions més importants que s’han fet aquesta legislatura, “les bases del model turístic complementari al sol i platja”. Llorca ha destacat la implantació amb èxit dels programes de Platja Natura, que ha portat els turistes des de primera línia de la platja fins als nostres espais naturals, com la platja de l’Auir, la Marjal i els Ullals de l’Alqueria del Duc, el centre d’interpretació i la Cova Parpalló-Borrell, la Cova Parpalló, el castell de Bairén… En estos espais s’ha oferit també un tast dels nostres productes ecològics i de proximitat.

“També hem apropat la cultura a la mar, amb nombroses activitats culturals: tallers, ball, exposicions, circ, cinema, etc… I els hem convidat a visitar els nostres principals contenidors culturals, com el Palau Ducal i la Casa de la Marquesa”.

“Hem fet una publicació que recollia tota aquesta oferta complementària i diferenciadora. Que, a més, atrau turisme durant tot l’any, gràcies a la nostra capitalitat cultural o el reclam dels nostres centres d’interpretació naturals”.

Llorca ha conclòs que Compromís Més Gandia unida, des del govern, “ha esborrat l’estigma de “Gandia Shore” amb una oferta turística variada,respectuosa amb el veïnat i atractiva tot l’any. Hem fet de Gandia un destí tolerant i acollidor amb la diversitat sexual (LGTBIfriendly)”.

Seguidament, Miquel Peiró, número 9 de la candidatura, ha explicat les propostes més importants per aconseguir que Gandia siga un destí turístic de qualitat tot l’any:

“Crearem la Casa dels Clàssics, un centre d’estudis i divulgació de l’obra dels nostres grans autors i el Centre de divulgació de la Fideuà i la Cuina saforenca, a l’Alqueria del Gall al Grau”

Dissenyarem una Via Eco-Turística que unirà l’Anella verda de Gandia amb la resta d’espais naturals de la Safor. I impulsarem la recuperació del Castell de Bairén com a la referència més clara del nou model complementari de turisme.

“Promourem una Gran Àrea d’Autocaravanes que serà referència obligada en la Comunitat Valenciana, pels seus estàndards de qualitat, per a tots els usuaris d’aquest important i ascendent col·lectiu de viatgers. I facilitarem la reconversió hotelera de la planta residencial de la platja, amb mesures urbanístiques i fiscals afavoridores”.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles