10.9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Jose Manuel Prieto acudeix a Madrid per mantindre reunions amb diferents institucions

· Jose Manuel Prieto: “Anem a reivindicar allà on faça falta tot el que Gandia necessite i amb aquesta filosofia hem vingut hui a Madrid per poder obrir entre tots la millor etapa de Gandia”

L’alcalde de Gandia, Jose Manuel Prieto ha assistit aquest matí a Madrid als ‘esmorzars informatius’ organitzats per Europa Press. Una trobada que ha comptat amb la participació del president de la Generalitat, Ximo Puig i on també ha estat present l’exalcaldessa de Gandia i ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, a més d’altres ministres i consellers del govern valencià.

Després de la visita, Jose Manuel Prieto ha declarat que “hem aprofitat la visita a Madrid per continuar amb la roda de treball amb diferents institucions que ja vam iniciar la passada setmana” i ha recordat que tres dies després de la seua investidura com a alcalde ja va mantindre una reunió amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, per posar en comú els projectes i inversions que gestionen les dues administracions.

“El rumb està traçat i implica rematar els projectes i noves inversions de la ciutat que es puguen anar materialitzant en noves gestions”. Per finalitzar, la primera autoritat municipal ha incidit que “anem a reivindicar allà on faça falta tot el que Gandia necessite i amb aquesta filosofia hem vingut hui a Madrid per poder obrir entre tots la millor etapa de Gandia”.

Articles relacionats