18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Jornada sobre els Fons de Recuperació Next Generation

FAES i CEDMA organitzen una Jornada sobre els Fons de Recuperació Next Generation

Amb l’objectiu de conéixer millor les opcions de futur dels Fons Europeus Next Generation per al nostre territori, la Federació d’Associacions de La Safor (FAES) i el Cercle Empresarial de la Marina Alta (CEDMA) han unit forces i han organitzat una jornada conjunta que tindrà lloc el pròxim 29 de juny sota el lema “Fons de Recuperació: una oportunitat estratègica”.

En aquesta jornada, que tindrà lloc via zoom i a la qual s’ha convidat a participar en tot l’empresariat de totes dues comarques, es comptarà amb la intervenció de la Delegada de Govern en la CV, Gloria Isabel Calero i la Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, Rebeca Torró, el Director General de Coordinació de l’Acció del Govern, Juan Ángel Poyatos, i el coordinador de Fons Europeus de Delegació del Govern, Carles Arques.

Per part de la Safor participarà l’Alcaldessa de l’Ajuntament de Gandia, Diana Morant i l’Alcalde d’Oliva, David González, per part de la Marina Alta participaren els alcaldes de Dénia, Vicent Grimalt; Ondara, José Ramiro i Pedreguer, Sergi Ferrús.

Tant el president de FAESJuan Pablo Tur, com el president de CEDMABenito Mestre, han volgut remarcar la importància d’aquesta jornada perquè les empreses, els municipis i els veïns de totes dues comarques tinguen accés al coneixement i les oportunitats que poden derivar-se d’aquesta línia europea de fons públics.

La jornada tindrà lloc en línia dimarts que ve 29 de juny a partir de les 9 hores.

La inscripció s’ha de realitzar en el següent enllaç: https://lu.ma/hyd89gmq

La Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor, va celebrar  la seua Assemblea General Ordinària amb una assistència del 60% dels vocals.

En l’Assemblea es va donar la benvinguda a les Associacions integrades en la Federació durant l’exercici 2020: La Associació dEmpreses Polígon Els Masses Ròtova. President: David Pardo i l’Associació de Dones Professionals, Empresàries i Directives de la Comarca de la Safor (SUMEM). Presidenta: Maria Pilar Reina.

També van assistir com a convidats Ramón Núñez i Diego Mas de l’Associació Gandia de Nit, que han mostrat interés a federar-se.

En finalitzar l’exercici, un total de díhuit Associacions, una empresa directament associada i l’entitat de Foment d’Agricultura, Indústria i Comerç de Gandia formen la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor, representats per un total de 44 vocals en l’Assemblea.

La Secretària va exposar la Memòria d’Activitats 2020, en la seua intervenció va fer un extracte de les accions i activitats de l’exercici indicant que sens dubte ha sigut un exercici amb grans reptes per al col·lectiu empresarial, ni en la pitjor de les previsions ens haguérem pogut imaginar la dràstica paralització en l’àmbit mundial del món empresarial i la societat en general. Una pandèmia que ha generat una crisi de grans dimensions i ens ha posat a prova a tots. Aquesta crisi és nova amb greu impacte, la nostra realitat és que estàvem en un moment de creixement, la crisi ha de revertir i en aquesta conjuntura econòmica la clau està a resistir.

La Federació no s’ha quedat parada, prompte rebem petició d’ajuda de l’Hospital Comarcal Francesc de Borja sol·licitant als empresaris material sanitari, ja que l’alta hospitalització per COVID va desbordar totes les previsions.

Els mesos de confinament els dediquem a participar activament en la Campanya d’Ajuda a la Comarca de la Safor, campanya que naix després de la necessitat d’accions solidàries, concretes, per a combatre el Coronavirus, proveint de material de protecció als nostres sanitaris.

Des de la secretària s’ha gestionat les donacions i organitzat les compres per a repartir el material sanitari. Igualment destacar les reunions, perquè l’ajuda fora efectiva, amb els agents Sanitaris i Administració Local. Així mateix, destacar l’intens treball de publicitat en la Web i xarxes socials de FAES per a arribar a tota la Comarca.

Subratllar la intensa tasca d’informació a tots els associats de les normatives en l’estat d’alarma, circulars que ens facilitaven des de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana. Vull agrair el treball d’anàlisi i informes dels Decrets i Ajudes al personal de la CEV. La representativitat, la informació i la capacitat de conjuminar esforços estan en el nostre ADN.

Articles relacionats