17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Jornada festiva pels guanyadors i guanyadores de la Falla Escolar Premi Moll Motor 2022

L’alumnat del Col·legi MES-Calderón del Grau de Gandia, guanyadors de l’edició de 2022 del Premi Moll Motor a les Falles Escolars, van estar ahir gaudint d’un estupend dia en el Circuit Ricardo Tormo.

Ahir els flamants guanyadors a la Millor Falla Escolar van ser al Circuit de la Comunitat Valenciana – Ricardo Tormo – a gaudir del seu premi: una jornada d’excursió en la qual es van traslladar des de la nostra ciutat, al recinte esportiu, per a poder participar en divertides i didàctiques activitats d’educació viària en les quals, a més d’aprendre molt, ho van passar d’allò més bé.

Aquesta 4a edició del Premi Moll Motor a les Falles Escolars va resultar ser tot un èxit de participació, 11 col·legis i els seus respectius monuments es van fer ressò del talent i creativitat dels escolars de Gandia.

Les falles presentades havien d’incloure alguna escena de mobilitat sostenible, i en aquest cas, la falla del Col·legi MES-Calderón va complir amb escreix aquesta premissa i va ser reconeguda pel jurat amb el 1r Premi.

L’assolellada jornada en el Circuit va transcórrer d’allò més bé i, des de Moll Motor, han manifestat que “ens alegrem moltíssim d’això. Ens consta que l’experiència va resultar tan positiva, que el Col·legi es plantegen repetir-la amb més alumnes”.

Cal destacar que tots els centres participants en el concurs van rebre com a obsequi pel seu treball, un curs en línia d’educació viària del qual ja han pogut gaudir.

Tots ells han demostrat una implicació i entusiasme impressionants que, en Moll Motor, ho prenen “com a combustible per a treballar en la que serà ja la cinquena cita d’un acte faller que ens encantaria es perpetuara en el temps. Esperem continuar il·lusionant als centres escolars de Gandia”.

Articles relacionats