20.7 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

El MAGa celebra el Dia Internacional dels Museus

  • Els propers 21 i 22 de maig el MAGa realitzarà una sèrie d’activitats gratuïtes com una visita guiada a l’exposició ‘Els treballs i els dies’ i el taller ‘Artesans terrissers’. 

Hui se celebra el Dia Internacional dels Museus. Enguany la temàtica, impulsada per l’International Council of Museums (ICOM), és el poder que tenen aquestes institucions per a transformar el món que ens envolta. Així, per commemorar aquesta data el Museu Arqueològic de Gandia celebrarà els dies 21 i 22 activitats especials i gratuïtes sota el nom ‘El poder dels museus’.


Aquest esdeveniment començarà a les 11:00 h del dissabte 21 amb la visita guiada a l’exposició ‘Els treballs i els dies’, una oportunitat pe endinsar-se en un apassionant viatge al passat iber i romà de la Safor. Aquest també tindrà el diumenge 22 a la mateixa hora.

Per altra banda, el dissabte també es celebrarà a les 12:00 h ‘Artesans terrissers’, una activitat per els més menuts on podran conèixer i experimentar amb argila les tècniques d’elaboració de ceràmica en la Prehistòria i l’Antiguitat. “Volem aprofitar per a fer una celebració conjunta i, així, donar a conèixer el Museu Arqueològic de la ciutat i la seua nova col·lecció”, ha destacat la regidora de Patrimoni Cultural, Alícia Izquierdo.

Articles relacionats