11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

“Joc fora” d’Arturo Torró abans que la pròxima setmana siga protagonista pel cas Tele-7 TV

– Jugada de Truc judicial d’Arturo Torró amb la dissolta empresa IPG com a protagonista després de sis anys i abans del judici del cas Tele-7 TV.

L’Exalcalde de Gandia ha sigut protagonista aquest matí a l’anunciar que ha presentat una demanda contra l’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, altres càrrecs de l’ajuntament, com l’interventor de l’ajuntament, el Consell d’Administració de l’extinta IPG, l’auditor i les persones que conformaven la Junta de Govern en 2015.

Torró ha presentat la denúncia on els acusa dels presumptes delictes de prevaricació i malversació de cabals públics en el procés de liquidació de l’empresa Iniciatives Publiques de Gandia (IPG).

En la roda de premsa, Arturo Torró ha advertit que ell serà protagonista de les notícies de la pròxima setmana per la vista del cas Tele-7 TV, i ha fet un envit al més pur estil del joc del Truc, realitzant una barreja en la qual ha entrat a relluir el President Pedro Sánchez, la fiscalia, etc., per finalitzar que només volen fer amb ell un linxament i que busquen inhabilitar-lo perquè no es puga presentar a les eleccions.

Torró ha volgut remarcar que presenta aquesta denúncia a títol individual i no com a membre del PP, sosté que el govern actual del PSOE ha liquidat l’empresa pública sense aprovar ni presentar comptes generals, ocultant els actius de l’empresa i sobretot realitzant ingressos i pagaments sense guardar la prelació i els requisits que estableix la llei per a aquesta mena d’actuacions societàries.

Vicent Mascarell, regidor de l’Ajuntament de Gandia, ha sigut molt contundent al manifestar que les declaracions de Torró “són una cortina de fum, una acció a la desesperada per a desviar l’atenció davant un calvari d’accions judicials contra ell, on s’enfronta penes de presó per la seua gestió al capdavant de l’Ajuntament de Gandia i una acció de responsabilitat social de més de 7 milions d’euros”.

Articles relacionats