10.2 C
Gandia
Dimarts, 31 gener, 2023

Joan Sastre, Àlex Albero i Marina Camps participaren al Campionat d’Espanya de Triatló Súper Sprint 

• L’escola de triatló del CA Safor Teika continua combinant els entrenaments en pista amb la participació en competicions oficials.

Alumnes de l’escola de triatló del Club d’Atletisme Safor Teika competiren en el Campionat d’Espanya de Triatló Sprint, celebrat el passat cap de setmana a Pontevedra. Per a les categories cadet, juvenil i júnior les distàncies eren Súper Sprint, amb 250 metres de natació al riu Lérez, junt amb el Pont dels Tirants, a més de 6,3 km de ciclisme i 1,5 km de cursa a peu, aquests últims en l’entorn de les riberes fluvials.

El campionat, per aplicació del protocol covid, estava format per tres rondes preliminars amb 50 esportistes en cadascuna, a manera de semifinals prèvies, de les quals passaven a les finals els primers 15 classificats.

El cadet Joan Sastre no va accedir a la final, però sí Àlex Albero i Marina Camps. En la final cadet, Àlex Albero, que debutava en un campionat d’Espanya, va acabar en 32 posició, i en categoria juvenil Marina Camps va quedar la 31.

Articles relacionats