19.7 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Els ciclistes de la Safor deixen una gran mostra del seu nivell a la prova de Bellreguard

– Èxit dels ciclistes de La Safor en l’última carrera de la temporada en categoria d’escoles celebrada en la ronda dels Esports de Bellreguard.

No podia acabar de millor manera aquest 2021 amb nombroses victòries en el millor circuit de tota la challenge on es va demostrar la força real de tots els ciclistes amb dues rectes impressionants.

Bellreguard prova Escola de Ciclisme

La vesprada es va iniciar amb la disputa de la gimcana on el corredor del Triasport Alex Sánchez va aconseguir la seua primera victòria de la temporada amb la quarta plaça d’Andreu Sansaloni i la sisena d’Andrea Contero del mateix equip.

En carrera tot es va iniciar com s’esperava amb victòria d’Álex Moreno de l’Escola de Ciclisme la Valldigna seguit a pocs metres de Dani Sánchez del Triasport, quart seria Nasio Grau de Tavernes i sèptim Sergi Esteban de l’esquadra gandiana mentre Abel Humanez va ser 12.

Novament en promeses de segon any, Cristian Vercher de l’Escola de Ciclisme la Valldigna s’alçaria amb el triomf seguit en la cinquena i sisena posició de Gerard Pastor i Xavier Nogueroles del Triasport.

La tercera carrera de la jornada es va saldar amb un nou triomf per a Alex Sánchez del Triasport mentre que Andrea Contero seria la segona dona.

En principiants de segon any, Andreu Sansaloni de l’esquadra gandiana del Triasport va finalitzar segon a mitja roda del campió autonòmic Rubén Guijarro mentre que el daimuser Aron Bueno del Cellers Xalo va ser seté i els vallers Álvaro Gandia i Joan Martí 8 i 9 i Darío Humanez 11.

Els alevins van acabar amb un tercer lloc de Sergi Margarit i la segona plaça d’Irene Flores tots dos del Triasport.

En la categoria reina d’infantils es va produir la primera victòria de la temporada d’un corredor saforenc, després de la reeixida pel de Beniarjó, Xavi Mestre en l’escapada del dia, amb el seu company de la Valldigna Aitor Arlandis en la novena plaça controlant l’escamot. Joan Corbi seria 23 i Manuel Martí 24.

Quant a la categoria inferior d’infantils, Paula Esteban seria tercera de xiques mentre que Fernando Andrés de la Valldigna i Jorge Flores del Triasport acabarien 10 i 15 respectivament després d’estar tirant tots dos tota la carrera del grup principal.

La nota trista de la jornada va ser que alguns alumnes portaven els seus desenvolupaments no aptes per a aquesta categoria segons la queixa d’alguns pares com en l’última carrera realitzada a Bétera i l’absència d’alguns directors esportius va impedir les oportunes reclamacions.

Seria desitjable que la pròxima temporada es realitze des del minut zero les comprovacions necessàries per a poder competir reglamentàriament. La Federació Valenciana ha de vetlar pel bon desenvolupament de les competicions.

Articles relacionats