17.4 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Jesus Oya reelegit  Secretari Local de Joves PV-Compromís Gandia

– El passat dissabte 22 de Maig s’ha celebrat el Congrés Local de Joves PV –Compromís Gandia per a renovar la seua coordinadora on fou reelegit Jesus Oya com a Secretari Local.

Aina Ferrer i Jesus Oya, com a representants, han fet un balanç dels passats anys, on han destacat, primerament, que la tasca més important que s’ha aconseguit és la consolidació del col·lectiu i ampliació de la militància.

En segon lloc, a més de les mocions, xarrades, campanyes i accions que s’han dut a terme, s’ha treballat molt en les xarxes socials i sobretot de caràcter intern dins del BLOC-Compromís, on han assenyalat que els joves i les joves s’han convertit en una peça clau, però no tan sols als nostres pobles, sinó també s’han convertit en el referent comarcal, pel que fa a mobilització i organització, a tot Joves PV – Compromís.

Fet el balanç d’aquests dos últims anys. Han assenyalat la importància de consolidar el col·lectiu de les joventuts valencianistes, feministes, ecologistes i antifeixistes.

Així doncs, per tots els presents i per unanimitat, Jesus Oya ha resultat escollit com a Secretari Local on ha encoratjat a la resta de la militància i tot aquell qui hi vulga participar, a formar-hi part de la seua nova Coordinadora Local, donant entrada a Aina, Alejandro, Òscar, Sara, i Rafa, els quals s’han repartit els càrrecs interns per dinamitzar aquesta nova etapa.

Jesus ha recalcat que les i els joves de Gandia han de seguir treballant per millorar els col·lectius i les candidatures de Compromís als nostres pobles i també a Joves Pv – Compromís Safor-Valldigna i al seu referent nacional, Joves PV – Compromís.

A l’acte els acompanyaren Pep Alandete vicealcalde de Compromís Més Gandia Unida a l’Ajuntament, Ivà Bonet Secretari Local de Compromís a Gandia, Cesc Roig Secretari Nacional de Joves-Pv-Compromís i Dani Canet Secretari Comarcal de Joves PV
–Compromís Safor – Valldigna.

Articles relacionats